✅ Toptan Kupa Bardak Baskısı Yapılır 💯🥃

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
198
✅ Kaliteli, özgün tasarımlı toptan fiyatına kupa bardak baskısı yapılır.

➡️ 2 çeşit bardak modelimiz bulunmaktadır.
Düz ve oval model resimleri aşağıdadır. A kalite ithal ürünlerdir.

1748432548972 1748432565517

✅ Dilerseniz kendi tasarımınızı gönderin, dilerseniz tasarım konusunda ücretsiz yardımcı olalım.
➡️ Fiyatlandırma, modele ve adet ücretine göre değişiklik göstermektedir.

1 adet: 150 TL
10-30 adet: 130 TL
30+ adet: 100 TL

Oval kupa +10 TL ücretlidir.

🎉 İSTER KULLANIN, İSTER SATIN 🎉
Yaz geldi, artık birçok satış tezgahı açıldı. İsterseniz bir tezgahta satın, isterseniz üstüne kar payı koyup bir satıcıya satın. Her türlü kazanç sağlayabilirsiniz. Veya bir e-ticaret platformunda satışını yapabilirsiniz.

Seramik kupa bardak üzerine süblimasyon renkli baskı yapılır.
Her yönüne baskı imkanı vardır.

KARGO BİLGİLENDİRME:
Fiyatlara kargo dahil değildir. Anlaşmalı kargoyla gönderildiği için en uyguna gönderilmektedir.

Burada toplu alımlarda kargo ücretiyle birlikte adet fiyatı da oldukça uyguna gelmektedir.
50 adet kupa bardağın kargo ücreti 200-300 TL arasındadır.
1 adet siparişte kargo ücreti olarak 100-150 TL eklenince adet fiyatı yüksek olabilmektedir. O yüzden toptan siparişler daha mantıklı ve kazançlıdır.

Örnek baskılar;
1748432760483
1748432791142
1748432824162

Son düzenleme:
Fiyatlara kargo dahil/değil , x adet sonrası kargo ücretsiz gibi ek bir bilgi faydalı olabilir.

Hayirli Ugurlu Olsun Hocam Bardak Baskilarinizi Cok Begendim Soforler Dernegi Arada Bir Uyelerine Boyle Uzeri Baskili Esyalar Dagitiyor.Baskana Sizi Tavsiye Etmesini Soylicem Forumdaki Bardaklar Cok Guzel Olmus Ayrica Takvim Falan da Yapiyorsaniz Reklam Amacli Benzinciler, Mobilya ve Beyaz Esya Magazalari Yaptiriyor Genelde Tavsiye Edecegim Sizi Saygilarimla.

Hayırlı olsun hocam bol kazanclar dilerim
Hayirli Ugurlu Olsun Hocam Bardak Baskilarinizi Cok Begendim Soforler Dernegi Arada Bir Uyelerine Boyle Uzeri Baskili Esyalar Dagitiyor.Baskana Sizi Tavsiye Etmesini Soylicem Forumdaki Bardaklar Cok Guzel Olmus Ayrica Takvim Falan da Yapiyorsaniz Reklam Amacli Benzinciler, Mobilya ve Beyaz Esya Magazalari Yaptiriyor Genelde Tavsiye Edecegim Sizi Saygilarimla.

Sizlere teşekkür ediyorum 🙏🏻
Her türlü baskı, matbaa ve dijital işler, promosyon ürünler yapıyorum. Yardımcı olurum.

Geri