Togg'un Almanya'da Daha Ucuza Satılacak Olması!

Sinetech 

Admin
Konular
99
Siyasete girmeden konuşabilirsek (zor biliyorum) bu konunun saçmalığı insanın içini sıkmıyor mu arkadaşlar? Yani bu konu TOGG yöneticilerine sorulduğunda sanki onlar da çaresiz cevaplar vermiş gibi geliyor.

1757579037062

Yani aslında kendilerinin satış fiyatının aynı olduğunu ama Türkiye'deki saçma vergilendirmeden dolayı ve bu ellerinde olmadığı için Almanya'da daha ucuz olduğunu çaresizce anlatmış.

Bu ülkenin insanları neden her şeye ulaşırken bu kadar zor olmalı anlayamıyorum. Devlet ne zaman sırtımızdan inecek (herhalde inmeyecek)?

Bunun particilikle bir alakası yok aslında, topyekün, ülke olarak karşı çıkmamız gerekmiyor mu?

Siyaset ve parti konuşmadan içinizden gelenleri yazın lütfen.

Karşı çıkalım evet katılıyorum ama hak hukuk yok işte , karşı çıkanlar içerde , siyasetten de çok anlamam da , siyaset anlayanlarıda görüyoruz onların da elleri kolları bağlı ???

Ama yeni togg güzel beğendim, yine ısı pompası olmaması üzücü sadece .

Son düzenleme:
Siyasete girmeden konuşabilirsek (zor biliyorum) bu konunun saçmalığı insanın içini sıkmıyor mu arkadaşlar? Yani bu konu TOGG yöneticilerine sorulduğunda sanki onlar da çaresiz cevaplar vermiş gibi geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13122

Yani aslında kendilerinin satış fiyatının aynı olduğunu ama Türkiye'deki saçma vergilendirmeden dolayı ve bu ellerinde olmadığı için Almanya'da daha ucuz olduğunu çaresizce anlatmış.

Bu ülkenin insanları neden her şeye ulaşırken bu kadar zor olmalı anlayamıyorum. Devlet ne zaman sırtımızdan inecek (herhalde inmeyecek)?

Bunun particilikle bir alakası yok aslında, topyekün, ülke olarak karşı çıkmamız gerekmiyor mu?

Siyaset ve parti konuşmadan içinizden gelenleri yazın lütfen.
Ben son cümleye takıldım!
'' Ama bizim Almanya için çıkış fiyatımız Türkiye'den ucuz olmayacak!''

Bu laf da boşuna edilmemiş, kesin fabrika çıkış fiyatı da Almanlara daha ucuz olacak.

Siyaset konuşmaya da gerek yok aslında. Olay siyasi değil, toplumsal.
Bu ülkede kullanışlı 2-3 unsur var, siyasiler de bunları kullanarak iktidara geliyor. Sonra da yıllarca bunların üzerinde tepinerek dilediklerini yapıyorlar.
Haliyle bu 2-3 ideoojik unsurun ekonomik yükü de oluyor, e bir yandan da siyasilerin doymak bilmeyen iştahları ve iktidarda kalmak için harçadıkları kaynaklar.

Uyuşuk ve kendini diğerinden çok aklıllı, çok eğitimli ve bilgili sanan toplumun kesimleri de bu 2-3 unsuru yıllarca emzik gibi emerek, ve toplumun diğer kesimi ile cebelleşirken;
uyuyarak
uyuşarak, yaşamaya devam ediyor.

Arada sadece Ekmeğe ve Simit'e zam geldiğine bir ilkiliyolar o kadar. :)
Bu toplum daha beterini hak ediyor! Çünkü iktidarları bu toplum seçiyor, '' Almanlar, vs'' değil.''

Herkes yönetilmeyi hak ettiği şekilde yönetilir, bizim toplumun hak ettiği şey tam olarak böyle.
Kimse hatayı siyasilerde aramasın zaten.

Gerçekten can sıkıcı bir durum, değil mi? Üstelik bu tarifelerin her konuya uygulanması ve sürekli artması da oldukça zorlayıcı. Bu nedenle, kaliteden ödün vermek zorunda kalıyoruz ve bu durum, hayatımızın birçok yönünü olumsuz etkiliyor. Kısacası, bu durum gelişimimizi ve yaşam kalitemizi ciddi şekilde etkiliyor. Ne yazık ki, her alanda ve her konuda bu sıkıntıyı yaşıyoruz.

bide avrupa ya aday ülkeyiz diyoruz da daha çooook eksik çooook geri de yiz ne siyasi olarak ne toplumsal olarak ne bireysel olarak ne insan hakları olarak daha çok yolumuz var çoook bu sömürü zihniyeti bu halkını görmezden gelme anlayışı bu adam kayırma düşünce si bu serbest piyasa adı altında halkını sömürme mantığı olduğu sürece böyle haberlere daha çooook yorum yapıp dizimizi dövecez anlatılacak çok şey var da okuyacak anlayacak merci yok sa boşa nafile

avrupada aracin degerine göre tek seferlik vergilendirme yapilir. ama türkiyede iki sefer vergilendiriyorlar sonra iki ile carpiyorlar sonra ücle carpiyorlar 800 bin tl arac oluyor iki milyon.

Toğğ nedense bu arabaya içim hiç ısınmadı, doğuştan elektrikli olduğunada inanmıyorum,
görüntüsü çok kaba,
bir byd yada tesla gibi değil,
bedava verseler alıp satarım yerine tesla yada byd alırım 🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅

Geri