Öneri Tod ücretsiz 3 aylık

Bana dün instada reklamı denk geldi 2 hafta kullan 3 kez arama yap falan diyordu ama daha önce kullandığım için kayıt olmama müsade etmedi

Geçen hafta aldım. Ama anında geldi. Taraftar paketi geldi. 27 nisana kadar

Geçen hafta aldım. Ama anında geldi. Taraftar paketi geldi. 27 nisana kadar
Onu ben de almıştım, sadece varsayılan tarayıcı yapmak yetiyordu ve 1 aylık veriyordu.
Bu 3 aylık olanı da görmüştüm ama aktif değildi. Yakın zamanda aktif etmişler.
Daha önce 1 aylık almış olan bizler faydalanamayacağız galiba.
Farklı bir yandex hesap açıp bir yakınımızın telefonu ile yeni kod alabiliriz fakat bu sefer de TOD daha önce 1 ay hediye eklediğimiz üyeliğimize bir kampanya daha ekletmeyecektir.
3 ay ücretsiz izlemek için yine bir yakınımız üzerinden farklı bir TOD hesabı açmak gerekebilir.
Daha önceki kampanyaya katılmamış olanların uğraşmasına gerek yok tabi ki.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Dün geldi belk bir arkadaşın işine yarar, kullanan yazarsa başkaları uğraşmamış olur

Akbank SUPERLIG indirim kodu: 5298246295701504. Bu kodu kullanarak indirimden hemen faydalanmaya baslayabilirsiniz. Iyi gunler dileriz.

Dün geldi belk bir arkadaşın işine yarar, kullanan yazarsa başkaları uğraşmamış olur

Akbank SUPERLIG indirim kodu: 5298246295701504. Bu kodu kullanarak indirimden hemen faydalanmaya baslayabilirsiniz. Iyi gunler dileriz.
Hocam çok sağol paylaşım için fakat yetişemedik galiba, daha 5dk olmuş kullanılmış diyor bende.
Kullanan kardeşim bari yazsaydın da bilseydik kullanıldığını, en azından bir teşekkür eder insan.

Geri