Öneri Tod ücretsiz 3 aylık

kampanya devam ediyor 3 gün önce aldım sorunsuz kod geldi.. Tek olayı tv yok onunda çözümü tv'de tarayıcıdan girmek yada hdmı kablosuyla tv box, pc'den izlemek onun dışında mobil izlenim açık tüm süper lig maçları
Televizyon Android ise mobil sürümünü televizyona indirip sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz hocam. Ben 1 aylık hediyesinde öyle yapmıştım. Diğer numaramdan da 3 aylığı yapmaya çalışıyorum ama her gün arama yapmama rağmen kod gelmedi bir türlü

Bana 5 gün sonra kod dün geldi üyelik sorun yaratmadı TV de tarayıcıdan girerken çok kasıyor cep ve tablet için güzel.

.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-08-21 141432.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-21 141432.png
    73.8 KB · Görüntüleme: 55
bir kaç gün içinde s sport plus aboneliği de geldi kullandım boşa denemeyin lazım olan varsa aynı yöntemle alabilir

Ekli dosyalar

• d22a5284-53b5-4c68-a04b-866200d0a1ea.jpg
    d22a5284-53b5-4c68-a04b-866200d0a1ea.jpg
    28.2 KB · Görüntüleme: 59
5 gündür arama yapıyorum kod felan gelmiyor

bana kod geldi telefondan açıyorum ama televizyonda hata veriyor. siz televizyondan açabildiniz mi?

bana kod geldi telefondan açıyorum ama televizyonda hata veriyor. siz televizyondan açabildiniz mi?
televizyonda ve android tvbox'ta geçerli değil maalesef o kodlar. ya telefonu televizyonunuza yansıtın ya da kodu laptop'a girip hdmi ile televizyona bağlayıp öyle izleyin.

İzlenilmiyor ben kendim çare buldum. Bilgisayar kasası TV nize HDMI kablo ile birlikte giriş yeri var ise takın izleyin yapmadığım kalmadı dün o şekilde rahat bir sekilde izledim TV de

televizyonda ve android tvbox'ta geçerli değil maalesef o kodlar. ya telefonu televizyonunuza yansıtın ya da kodu laptop'a girip hdmi ile televizyona bağlayıp öyle izleyin.
TV yansıtma da engel oluyorlar kararıyor ben denedim tek çözüm bu ben böyle buldum kasayı TV ye bağladım HDMI ile kendi bulduğum çözüm

TV yansıtma da engel oluyorlar kararıyor ben denedim tek çözüm bu ben böyle buldum kasayı TV ye bağladım HDMI ile kendi bulduğum çözüm
Zeus browserı denediniz mi hocam olmuyor mu? Benim üyeliğim yok o yüzden deneyemedim :D

Olmuyor dün akşam denedim giriş yapamiyor destek için teşekkür ederim

Son düzenleme:

Geri