Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Android box cihazınız varsa tod mobil versiyon apk'sını yükleyin.Arkadaşlar tod 3aylık kod aldım smarttvde nasıl izlerim
Var ama apk bulamadimAndroid box cihazınız varsa tod mobil versiyon apk'sını yükleyin.
Var ama apk bulamad
Hocam smarttv nin mağazasında mutlaka vardır tod uygulamasıArkadaşlar tod 3aylık kod aldım smarttvde nasıl izlerim
Var ama apk bulamadim
Smart Tv'de izlenilmiyor bende çok uğraştım müşteri hizmetleri ile mesajlastim bizde smart TV izleme olmuyor desteklemiyor dediler 3 aylık üyelik için ekran aktarım bile olmuyor PC ve cep laptop icin gecerli sadeceArkadaşlar tod 3aylık kod aldım smarttvde nasıl izlerim
Teşekkürler yükledim çok stabil değil canli yayına basınca atıyor maçlar baslayinca bakacam bu arada cihaz xiomi mi stick yandex tarayıcıda açtım açılıyor olmasa ordan devam ederizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sizin için upload ettim, deneyip yazarsanız sevinirim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sizin için upload ettim, deneyip yazarsanız sevinirim.
ApkApk paylaşabilecek varsa iletebilir mi?
Dosya silinmiş malesef
Yandex browser indir daha stabil apk sıkıntı çıkarabiliyor yandex browserden giriş yap
İzlenilmiyor ben kendim çare buldum. Bilgisayar kasası TV nize HDMI kablo ile birlikte giriş yeri var ise takın izleyin yapmadığım kalmadı dün o şekilde rahat bir sekilde izledim TV deArkadaşlar tod 3aylık kod aldım smarttvde nasıl izlerim