Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben tv ye yükledimBaşka bir başlıkta yazmıştım. Yaklaşık 2 haftadır çevrimdışına düştü bendeki uygulama da. Önceki, sonraki vs bulabildiğim farklı alternatifleri denedim. Hepsi çevrimdışında kaldı.
Bunu bilinçli yaptıklarını ve armeabi (32 bit) işlemcili cihazlar için Tv'de mobil cihaz uygulama kullanımını öldürdüklerini düşünüyorum artık. Bir yöntem bulan olursa trene ben de atlarım![]()
Çalıştı mı? Evet ise hangi, nereden indirdiğiniz versiyon?Ben tv ye yükledim
Evet çaşlıştıÇalıştı mı? Evet ise hangi, nereden indirdiğiniz versiyon?
Aurora store den indirdimÇalıştı mı? Evet ise hangi, nereden indirdiğiniz versiyon?
Hocam sana bravo. Yönlendirmen benim de işime yaradı. Teşekkür ediyorum.Aurora store den indirdim
Rica ederimHocam sana bravo. Yönlendirmen benim de işime yaradı. Teşekkür ediyorum.
Eve gidip denemek için dakikaları sayıyorum. Umarım olur bnm problem biraz farklı ama gereksinim aynı. Telefonda ki tod olanı tv box a kurmak istiyorum. Tv de bulunan playstorede ki tod ihtiyacımı karşılamıyor. Ne bu ihtiyacın dersen bnm tod üyeliğim cep Web ve tablet için geçerli. O nedenle cep telefonunda bulunan todu tv ye kurmam lazımAlternatif bir yöntem bırakayım buraya. Belki bahsedilen yöntemde zorlanan olur diye. Bu da aşırı kolay değil ama ilkiyle yapamayan olursa diye yazıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buraya 2 dosya bıraktım.
1. Sai uygulaması. Apk olarak paketlenmemiş bundle şeklindeki uygulamaların kurulmasını sağlıyor.
2. Güncel tod mobil uygulaması ama yukarıda anlattığım gibi bundle halinde.
- İkisini de cihazınıza indirin.
- Sai uygulamasını kurun.
- Zip'li tod mobil dosyasını cihazınıza çıkarın.
- Sai uygulamasını açıp az önce çıkardığınız dosyaya gidip içindeki tüm dosyaları yüklenmek üzere seçin.
- Sai için bilinmeyen uygulama yükleme izni isteyebilir, bu durumda izni verdikten sonra bir önceki aşamayı tekrar yapmanız gerekebilir.
- Sonrası uygulama yükleme uyarısı ve diyalogu ile biter ve başarılı yüklenir.
Link ay sonuna kadar aktif.
Selamlar.
ÇözdümHocam daha çözemedinmi![]()
Sen muhteşem bir detaysın oldu valla. Launcher önerisi alabilir miyimAlternatif bir yöntem bırakayım buraya. Belki bahsedilen yöntemde zorlanan olur diye. Bu da aşırı kolay değil ama ilkiyle yapamayan olursa diye yazıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buraya 2 dosya bıraktım.
1. Sai uygulaması. Apk olarak paketlenmemiş bundle şeklindeki uygulamaların kurulmasını sağlıyor.
2. Güncel tod mobil uygulaması ama yukarıda anlattığım gibi bundle halinde.
- İkisini de cihazınıza indirin.
- Sai uygulamasını kurun.
- Zip'li tod mobil dosyasını cihazınıza çıkarın.
- Sai uygulamasını açıp az önce çıkardığınız dosyaya gidip içindeki tüm dosyaları yüklenmek üzere seçin.
- Sai için bilinmeyen uygulama yükleme izni isteyebilir, bu durumda izni verdikten sonra bir önceki aşamayı tekrar yapmanız gerekebilir.
- Sonrası uygulama yükleme uyarısı ve diyalogu ile biter ve başarılı yüklenir.
Link ay sonuna kadar aktif.
Selamlar.
Ben nebula manager kullanıyorum kullanışlıSen muhteşem bir detaysın oldu valla. Launcher önerisi alabilir miyim