Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tamamen çöp alınmaz Maçları 720p kalitesinde veriyor donuyor kalitesiz yayından başka birşey değil ya izleyenlere allah sabır versinBelki ilgilenen arkadaşlar vardır uygun fiyata sunmuşlar bilginize
Geçen sene kullandım pek sıkıntı yaşamadım ama dediğiniz gibi 4k görüntü veremiyor maçlarda kutulu almak gerek onun icin oda ayni fiyatmiş kalkınma illeri şeklinde fiyatlandırmışlar tabi benimki reklam değil belki ihtiyacı düşüncesi olan olur diye paylaştımTamamen çöp alınmaz Maçları 720p kalitesinde veriyor donuyor kalitesiz yayından başka birşey değil ya izleyenlere allah sabır versin
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz.Aksi takdirde uyarı alacaksınız.Belki ilgilenen arkadaşlar vardır uygun fiyata sunmuşlar bilginize
geçen yıl sezon başlangıcında aynı fiyattaydı öyle hatırlıyorum arada zam yapıp tekrar bu fiyata çekmiş olabilirlerBelki ilgilenen arkadaşlar vardır uygun fiyata sunmuşlar bilginize
nasıl fark ediyor tod mu dandik site olarak acaba ne bilyim duyuyorum tod kullanıp memnun olan da varİnternetim 100 Mbps...
2 Yıl önce TOD kullandım...Bir iyi,bir kötü,takılma,donma vs...Bir daha almam
1 Yıldır Beinconnet (Ağustos da bitiyor) kullanıyorum..Derbilerde bile bir kere sorun olmadı...Tek sorun yayın Tv de 40 sn,PC de 20 sn geriden geliyor...Üst kat komşunuzda veya çevre de çanaklı izleyen varsa! Gol bildirimin erken gelmesi![]()
Hocam 10 yıldır ara ara iptv ve beinconnet kullandım...Özellikle ekşi sözlük de TOD u yerden yere vuran çok, memnunum diyen de var ama çoğunluk şikayetçi..Tam bilmiyorum ama şehir internet altyapısı ile mi alakalı??? Yoksa yayıncı ile mi alakalı bilemedim..nasıl fark ediyor tod mu dandik site olarak acaba ne bilyim duyuyorum tod kullanıp memnun olan da var
şimdi connecte baktım 399 tl istanbul da mı yaşıyosun ?Hocam 10 yıldır ara ara iptv ve beinconnet kullandım...Özellikle ekşi sözlük de TOD u yerden yere vuran çok, memnunum diyen de var ama çoğunluk şikayetçi..Tam bilmiyorum ama şehir internet altyapısı ile mi alakalı??? Yoksa yayıncı ile mi alakalı bilemedim..
bu tod konusunda kaç senedir ikilem var aldım kullandım 1 sene derbi vs izledim diyen var mı herkes sorun çıkıyor diyor ama yasal bişe sonuçta
ya bunda hemfikirim kutu çok net ya bakma hafta 1 kahve parası filan biraz abartıyoruz çalışan biri için özellikle izliyosa seviyosaen güzeli uydu kutulu ve Faturalı kampanya no stress no dırdır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben 2 yıldır Tod kullanıyorum Apple TV ilenasıl fark ediyor tod mu dandik site olarak acaba ne bilyim duyuyorum tod kullanıp memnun olan da var
Zonguldakşimdi connecte baktım 399 tl istanbul da mı yaşıyosun ?
Aynen hocam bu devirde 300 tl hiç uğruna gidiyor 1 siga#ra 80,90 tl insanların haftosonu keyfi icin boyle paralar harcaması fazla değil bence Çalışan icin ozellikleya bunda hemfikirim kutu çok net ya bakma hafta 1 kahve parası filan biraz abartıyoruz çalışan biri için özellikle izliyosa seviyosa