'' TizenTube '' Reklamsız YouTube >>> v1.0.3

tekkan

Müdavim
Konular
145
Selamlar

Uygulamanın geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin:
Reis Can

https://github.com/reisxd
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💠 TizenTube Kobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak, desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺 Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek! yoluyla özellik talep edin .

⬇️ İndir​

Platformunuz için en son sürümü edinin:

AFTVNews kodu:6366500

Daha iyi bir deneyim için tercihen

❔ Nasıl Kurulur​

1. Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Screenshot 20250805 094431

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.

Direkt indirme :

Ne Değişti ?

Son düzenleme:
Mükemmel hızlı ama smarttube gibi özelleştirme ayarı yok.
1- çubuğu ilerlettikten sonra basman lazım.
2- kenar çubuğu yok.

Bu programı android boxa indirdim fakat kumandadan ses açıp kapayamıyorum bir sebebi veya bunu çözme yolu varmıdır şimdiden teşekkür ediyorum

Bu programı android boxa indirdim fakat kumandadan ses açıp kapayamıyorum bir sebebi veya bunu çözme yolu varmıdır şimdiden teşekkür ediyorum
Cihazınız nedir yazarsanız sebebini söyleyebiliriz.

Kusura bakmayın unutmuşum alp smart 514

Evet yardımınız için teşekkür ediyorum

Logosunu ve adını nasıl degistirebiliriz
Yöntemi var; fakat, uygulamayı geliştiren kişiye saygısızlık olacağından söylemiyorum. İsminden felan rahatsız olduysanız, orijinal youtube kullanmanızı tavsiye ederim.
Değerli vaktinizi bu uygulama ile boşa harcamayın.

Yöntemi var; fakat, uygulamayı geliştiren kişiye saygısızlık olacağından söylemiyorum. İsminden felan rahatsız olduysanız, orijinal youtube kullanmanızı tavsiye ederim.
Değerli vaktinizi bu uygulama ile harcamayın.
Teşekkür ederim

Hocam kurup silmek 1 dakikanızı alır. Uygulama orijinal Youtube'un reklamsız halidir. Ben bu uygulamadan sonra smarttube'u cihazlarıma kurmuyorum bile.
Tekkan sayende haberim olmuştu harika program bende müptelasıyım. Tekrar teşekkür ederim böyle güzel apklar hep bekliyoruz. Benim şu an android14 sorunsuz çalışabilecek memory temizleme programı lazım tuşa atayıp. Fobemde olan gibi o apk çalışmadı homatics 4k plusta . Varsa paylaşabileceğin çok iyi olur yeni google güncellemeleri ile google film önerileri ana ekrana çıktı arayüzü yoruyor onuda kaldıramıyoruz çözüm arıyorum

Tekkan sayende haberim olmuştu harika program bende müptelasıyım. Tekrar teşekkür ederim böyle güzel apklar hep bekliyoruz. Benim şu an android14 sorunsuz çalışabilecek memory temizleme programı lazım tuşa atayıp. Fobemde olan gibi o apk çalışmadı homatics 4k plusta . Varsa paylaşabileceğin çok iyi olur yeni google güncellemeleri ile google film önerileri ana ekrana çıktı arayüzü yoruyor onuda kaldıramıyoruz çözüm arıyorum
Söylediklerin aklımda reis, bir çözüm bulunca paylaşırım inşallah.

Merhaba, aynı sorun bende de vardı nihayetinde sorunun kaynağını bulup çözdüm. Şöyle ki, (hatırladığım kadarıyla) Android boxunuzun "ses ayarları" bölümde bulunan bir ayar var ve Şöyle bir şey "Sesi uygulamanın kendisinin ayarlamasına izin ver" gibi. Bu ayarı şimdiki konumdan çıkarmanız lazım. Yani sizde açıksa kapatın, kapalıysa açın. Sonucu burada yazarsanız diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz şimdiden kolay gelsin.
Not: ayarın açıklamasında "CEC ses kontrolü etkinleştirilmişse bu ayar kullanılamaz" gibi bir ifade var, bu göz önünde bulundurulması gerekir.

Son düzenleme:

Geri