TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.0.2 güncellemesini otomatik indirmiyor diğer sürümlerde bir problem yaşamamıştım. Bekledim bekledim bir şey yok acaba nedendir? Github üzerinden indirip kuracağım herhalde :D

mause çalıaşydı iidi

windows 11 de çalışırmı

Selamlar tüm forumdaşlara. Xiaomi 15T Pro telefonumda Tizentube kullanıyorum. Son güncelleme ile birlikte kullanamamaya başladım çünkü açılış ekranında kalıyor.

Sildim, tekrar yükledim ama sonuç alamadım. Bunun çözümünü bilen var mı, yardımcı olabilirse çok sevinirim. 53202.jpg

Selamlar tüm forumdaşlara. Xiaomi 15T Pro telefonumda Tizentube kullanıyorum. Son güncelleme ile birlikte kullanamamaya başladım çünkü açılış ekranında kalıyor.

Sildim, tekrar yükledim ama sonuç alamadım. Bunun çözümünü bilen var mı, yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 27801
Normal bir durum. Çünkü bu uygulama tv ve tvboxlarda kullanılmak üzere ayarlanmış.

Sildim, tekrar yükledim ama sonuç alamadım. Bunun çözümünü bilen var mı, yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 27801
Neden onu kullanıyorsun?O tv box da çalışıyor.

Youtube morphe ve morphe microg u kur onu kullan.

Selamlar

Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin
👇
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💠 TizenTube Cobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,
desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren
tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺
    Destek
    : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek!
    yoluyla özellik talep edin .

❔ Nasıl Kurulur​

1. Aşağıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Ekli dosyayı görüntüle 22208

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.
Daha iyi bir deneyim için tercihen

Direkt indirme :

TizenTube Cobalt v.2.0.2

Neler Değişti?

• Dahili güncelleme aracı düzeltildi.
  • 27.lts ile senkronize edildi.
⚠️ Uyarı

UYGULAMANIN TELEFON DESTEĞİ YOKTUR.! TELEFONA KURULUR MU, KURDUM ÇALIŞMIYOR GİBİ SORULAR SORMAYIN.!
Güvenli mi?

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Telefonda sorunsuz kullanmıştım bu zamana kadar.

Yönlendirmelerinizi dikkate alıp telefona uygun apk kuracağım. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Hangi açıdan güvenli mi? Sonuçta düzenlenmiş uygulama. Hesabınızla girmeden de kullanabiliyorsunuz. Yapımcısı bir Türk arkadaşımız. Ben uzun süredir kullanıyorum. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Normal youtube üzerinde aşırı reklam var. Uygun fiyatlı ise premium satın alarak kullanmanız daha iyi olacaktır.

sayenizde reklamsız seyrediyoruz iyiki varsınız

ilk paylasildigindan bu yana uygulamayi box cihazda kullaniyorum . asla reklam görmüyorum ve en iyi yönüde her videonun basindaki sponsor kismini bile otomatik pas geciyor ve ya sana birakiyor

Bu uygulamayı ilk kez burda keşfettim, lisanssız 5 yıllık cihazımda sorunsuz şekilde original youtube keyfi yaşattığınız için teşekkürler (Not Youtube Premium Aile paketi kullanıyorum) ama cihazımın biri desteklemiyor du sayenizde o cihazda da youtube kullanıyorum

Hangi açıdan güvenli mi? Sonuçta düzenlenmiş uygulama. Hesabınızla girmeden de kullanabiliyorsunuz. Yapımcısı bir Türk arkadaşımız. Ben uzun süredir kullanıyorum. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Normal youtube üzerinde aşırı reklam var. Uygun fiyatlı ise premium satın alarak kullanmanız daha iyi olacaktır.
Oturum Açmakla Kendi Gmail Hesabı Çalınma İhtimali Varmı Acaba

paylaşım için çok teşekkürler sağolun

Güvenlik endişesi olanlar bu uygulamayı kurmasınlar. Uygulamayı milyonlar indirmiş kullanıyor. Sizin mail adresinizi kim ne yapsın ? Zaten tv boxta önemli bilgilerinizin olduğu bir mail kullanıyorsanız, ilk önce kendinizi sorgulayın. Açın bir mail box için. Boş boş vesvese yapmayın. Çünkü insanların hevesini kırmaktan başka bir faydası olmaz.

Uygulama açık kaynak, gidin github dan bakın.

Son düzenleme:
Güzel soru? Bende merak ediyorum
Nesi güzel hocam bu sorunun.? Soruyu soran 1.5 senedir forumda bom boş dolanan birisi. Biraz bilinçlenin Allah aşkına. Orijinal youtube mail adresimi çalıyor mu diye sorguluyor musunuz hiç ? var mı garantisi.? Üstte de yazdım, box cihazlarınıza özel mail açın.

Hocam cobaltla bunun arasinda ne fark var

Geri