TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
almıyo 2.1 hala 2 0

manuelde olmyuo

Adam yapmış on numara 5 yıldız. Helal olsun diyorum her seferinde. @tekkan sağolsun. O tanıştırdı bizi 2.01 de sorunlar giderildi mı deneyemedim. Deneyen var mı?

v2.0.1'e yükseltmek için manuel olarak yükseltmeniz gerekecektir. Bu sorun v2.0.1'den gelecekteki v2.0.2 sürümüne yükseltirkende olacaktır. Bunun nedeni ise PiP özelliğini denerken deneme kodunu değiştirmeyi / kaldırmayı unutmam.
bilgi için teşekkürler

v2.0.1'e yükseltmek için manuel olarak yükseltmeniz gerekecektir. Bu sorun v2.0.1'den gelecekteki v2.0.2 sürümüne yükseltirkende olacaktır. Bunun nedeni ise PiP özelliğini denerken deneme kodunu değiştirmeyi / kaldırmayı unutmam.
Öncelikle emeğinize sağlık. Arkadaşların bahsettiği kumanda vb sorunlar 2.02 ile giderilecek mi? Bir de 2.02 sonrası yine uyglama içi güncellemeye dönülecek mi? Bir de Google Tv için düz arm sürümü indirmek yeterli mi yoksa arm64 olanı mı indirmemiz lazım? ikisi arasında epey bir boyut farkı var çünkü.

Telefonda açılış ekranında kalıyor, telefon için uygun değil mi? Teşekkürler.

Android tv lerde ana ekrana kanal olarak eklenirse daha da guzel olacak

Android tv lerde ana ekrana kanal olarak eklenirse daha da guzel olacak
Android Google ürünü. Youtube'da googla ait. Bu isteyecekleri birşey değil. Sonuçta youtubedaki reklamları engelliyoruz 😌

Android Google ürünü. Youtube'da googla ait. Bu isteyecekleri birşey değil. Sonuçta youtubedaki reklamları engelliyoruz 😌
Smarttubede Yapılabiliyor.ileriki sürümlerde benimde beklediğim bir özellik.

Tizentube tıkla açılsın sonra çıkın cihaz ayarları uygulamalar tizentube açılan ekranda verileri temzle varsayılanı temizle ön belleği temizle dedikten sonra kaldırın sonra yeni son apkyı yükleyin bu kadar sorun kalmayacaktır

Son düzenleme:
Üstad, v2.0.2 ile birlikte air mouse desteğini tekrar ekleyebilir misin? Şu an v1.0.8 e geri dönmek zorunda kaldım air mouse sorunsuz çalışıyor (1.0.8 de).

2.1 dede mause olmuyo notubela devam simldilik

Öncelikle emeğinize sağlık. Arkadaşların bahsettiği kumanda vb sorunlar 2.02 ile giderilecek mi? Bir de 2.02 sonrası yine uyglama içi güncellemeye dönülecek mi? Bir de Google Tv için düz arm sürümü indirmek yeterli mi yoksa arm64 olanı mı indirmemiz lazım? ikisi arasında epey bir boyut farkı var çünkü.
Uygulama normal D-Pad ile veya klavye ok tuşlarıyla kontrol edilebiliyor. Uygulama içi güncelleyici 2.0.2'de tekrar çalışacaktır. Eğer televizyonunuz ARM64 mimarisini destekliyorsa ARM64 APK kurmanız tabi ki daha iyi. Ancak desteklemiyorsa veya bilmiyorsanız ARM'da çalışacaktır (yeni Android sürümleri hariç).

Üstad, v2.0.2 ile birlikte air mouse desteğini tekrar ekleyebilir misin? Şu an v1.0.8 e geri dönmek zorunda kaldım air mouse sorunsuz çalışıyor (1.0.8 de).
Air Mouse dediğiniz eğer TV üzerinde normal bir mouse işaretleyicisi çıkarıyor ve uygulamayı onla kontrol edemiyorsanız, çokta yapılacak birşey yok, çünkü uygulamanın ana kontrol ediliş tarzı D-Pad veya klavye ok tuşlarıdır.

5 yıllık Dreamstar A4 cihazımda orijinal Youtube çalışmıyor, onun yerine smarttube kullanıyordum, dün denk geldim bu uygulamaya kurar kurmaz smarttube yi kaldırdım, bu daha orijinale yakın, elinize emeğinize sağlık.

Ana ekrana kanal gibi ekleme gelecek mi

Geri