TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzerinden gincelledum fakat mause kalvye acmamaya basladi

uzerinden gincelledum fakat mause kalvye acmamaya basladi
Evet benzer sıkıntıları bende air mouse kumandasıyla yaşıyorum. Bir önceki sürümde hiç bir sorunum yoktu fakat bu son sürüm ile birlikte daha önceki yapabildiğim şeyleri yapamaz oldum.

Notube ii olsana sace sesli komut yoj

Videolar arası geçiş sırasında bazen program kendiliğinden kapanıyor.google TV de bu durum olurken TVye bagli Android box cihazda olmuyor.

Arkadaşlar bu yeni güncelleme ile dosya boyutu neredeyse 3 katına çıktı bu durum normalmi

güzel uygulama

v.2.0.1 olarak ilk mesaj güncellendi.

Güncel tutulması eksiklerin giderilmesi ile daha güzel olur inşallah.

bana guncelleniyo diyo ama guncellenmiyo ne is

Arkadaşlar bu yeni güncelleme ile dosya boyutu neredeyse 3 katına çıktı bu durum normalmi
TizenTube Cobalt v2 Cobalt 25 sürümünden Cobalt 27 sürümüne geçildi. Cobalt 27 ise kendi renderer'ını kullanmak yerine Blink'i (Chrome/ium'un kullandığı renderer) kullanıyor. Ve Chrome/ium'unda ne kadar büyük olduğunu biliyorsunuz ;)

Videolar arası geçiş sırasında bazen program kendiliğinden kapanıyor.google TV de bu durum olurken TVye bagli Android box cihazda olmuyor.
Eğer çökme loglarını alabilirsen (ADB ile, `adb logcat *:E` veya `adb logcat*:F` ile) ve buraya atarsan sevinirim.

bana guncelleniyo diyo ama guncellenmiyo ne is
Eğer paket ayrıştırılma hatası alıyorsan Android sürümün 8 veya üstü değildir. Uygulama yüklenemedi hatası alıyorsan TizenTube Cobalt'ın resmi sürümünü kullanmıyorsun demektir. Kaldırıp GitHub'dan kurmanı öneririm.

İleri geri sardıktan sonra onay tuşuna basmak yerine direk videoyu başlatma imkanı varmı acaba.eline sağlık.

Evet benzer sıkıntıları bende air mouse kumandasıyla yaşıyorum. Bir önceki sürümde hiç bir sorunum yoktu fakat bu son sürüm ile birlikte daha önceki yapabildiğim şeyleri yapamaz oldum.
2.0.1 sürümüne yükselttim ve fakat 2.0.0 daki gibi air mouse kumandanın mouse nı kullanamıyorum. 1.8.0 sürümüne geri dönmek istiyorum çünkü o sürümünde böyle bir sorun yoktu. Elinde olan var mı acaba?
Edit: Yayıncının github sayfasında aradığım sürümü buldum. 1.8.0 sürümüne geri dönmek zorunda kalmam biraz can sıkıcı olmuş olsa da yapacak bir şey yok. Hataları paylaşalım ki Reis bey bu geri dönüşlerden sonra hataları giderebilsin.

Son düzenleme:
2.0.1 sürümüne yükselttim ve fakat 2.0.0 daki gibi air mouse kumandanın mouse nı kullanamıyorum. 1.8.0 sürümüne geri dönmek istiyorum çünkü o sürümünde böyle bir sorun yoktu. Elinde olan var mı acaba?
Edit: Yayıncının github sayfasında aradığım sürümü buldum. 1.8.0 sürümüne geri dönmek zorunda kalmam biraz can sıkıcı olmuş olsa da yapacak bir şey yok. Hataları paylaşalım ki Reis bey bu geri dönüşlerden sonra hataları giderebilsin.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Selamlar

Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin
👇

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💠 TizenTube Cobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,
desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren
tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺
    Destek
    : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek!
    yoluyla özellik talep edin .

⬇️ İndir​

Platformunuz için en son sürümü edinin:

AFTVNews kodu:6366500

Daha iyi bir deneyim için tercihen

❔ Nasıl Kurulur​

1. Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Ekli dosyayı görüntüle 22208

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.

Direkt indirme :

TizenTube Cobalt v.2.0.1

Neler Değişti?

• Cobalt 27'ye güncellendi.
  • Resim içinde resim (PiP) desteği eklendi.
⚠️Uyarı⚠️

TizenTube Cobalt 2.0.0, Android 8 veya üzeri bir sürüm gerektirir. Android 7 desteği pratikte imkansızdır.
Cep telefonuna kurulur mu

Benim tvboxta 2.0.1 e otomatik güncelleme almadı.2.0.0 rahat olarak kullanıyorum zaten.

Benim tvboxta 2.0.1 e otomatik güncelleme almadı.2.0.0 rahat olarak kullanıyorum zaten.
v2.0.1'e yükseltmek için manuel olarak yükseltmeniz gerekecektir. Bu sorun v2.0.1'den gelecekteki v2.0.2 sürümüne yükseltirkende olacaktır. Bunun nedeni ise PiP özelliğini denerken deneme kodunu değiştirmeyi / kaldırmayı unutmam.

olmuyo hiç bi türlü

Geri