TizenTube▶ Reklamsız YouTube [Güncellendi] >>> v2.0.2 ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neredeyse 1 haftadır Türkçe ;)
Hocam Avast kurdurmuyor programı, virustotalde de flagler var, false olduğunu düşünüyorum da önceki versiyonlarda böyle bir sorun olmamıştı. Tekrar tarattığımda, KÖTÜ AMAÇLI DEĞİL, İSTENMEYEN UYGULAMA dedi

1000134923.png1000134925.png1000134928.png

boxlarda duruyo inş sakata gelmeyiz

Google amcanın yeni politikası devreye alındığı için oluyor bunlar. Adamlar niyeti bozdu.

Güzel uyguluma teşekkürler. Smarttube biraz hantal kalıyor. Smarttube de bir video yu ileri alınca otomatiken devam ediyor bunda öyle degil bu özelik olsaydı 10 numara olurdu.

Güzel uyguluma teşekkürler. Smarttube biraz hantal kalıyor. Smarttube de bir video yu ileri alınca otomatiken devam ediyor bunda öyle degil bu özelik olsaydı 10 numara olurdu.
O özellik olmadığı için zaten tizen kullanmıyorum. Çok sinir bozucu hayatta gelemem 😁

önemli olan reklamsız olması diyorduk şimdi ince ayrıntısı dert oldu bize 😅
Öyle deme ya çok önemli benim için. Arada telefon , WC, mutfağa git gel sıksık. Bölünmeler oluyo geri alim diyom biraz, kafa gidiyo bekliyom bu niye başlamadı diye. Yada ileri sarıyosun falan. Ya diyom bu niye dondu şimdi programmı gitti internette iyi aslında . Sonra jeton düşüyo diyom hay senin program gibi 😁. O sebeple Smarttube mis. Öyle çok bekletmiyo beni genelde ilk açılışta yapıyo rahatsız olmuyorum .

Öyle deme ya çok önemli benim için. Arada telefon , WC, mutfağa git gel sıksık. Bölünmeler oluyo geri alim diyom biraz, kafa gidiyo bekliyom bu niye başlamadı diye. Yada ileri sarıyosun falan. Ya diyom bu niye dondu şimdi programmı gitti internette iyi aslında . Sonra jeton düşüyo diyom hay senin program gibi 😁. O sebeple Smarttube mis. Öyle çok bekletmiyo beni genelde ilk açılışta yapıyo rahatsız olmuyorum .
Bende alıyor çatır çatır. İlerleme çubuğu üzerine gelince sağ sol oklarla ileri geri yapıyor.

Bende alıyor çatır çatır. İlerleme çubuğu üzerine gelince sağ sol oklarla ileri geri yapıyor.
Ondan bahsetmiyoruz. İleri geride sorun yok. Program 10 numara Youtube un aynısı.Her ileri geride ok ile başlatman gerekiyo.Tek sorunu bu,bitürlü bunu düzeltmediler.

Ondan bahsetmiyoruz. İleri geride sorun yok. Program 10 numara Youtube un aynısı.Her ileri geride ok ile başlatman gerekiyo.Tek sorunu bu,bitürlü bunu düzeltmediler.
Şimdi anladım ne demek istediğinizi. O kadar şeye takılmam valla. YT Premium resmen. Kullanıyorum. Mutluyum. @tekkan demese bilmeyecektim. Sağolsun bizi buluşturdu. Sesli araması süper çalışıyor. Düzgün ingilizce söyleyince tak diye buluyor. Benim için nimet. YT'da uzun programlar izlerim genelde ben. Film izler gibi. Kaliteli kanallar 4K yayın veriyor zaten. Mis gibi izliyorum.

Selamlar

Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.

Destek Olmak İçin
👇
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💠 TizenTube Cobalt​

TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,
desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştiren
tabanlı bir uygulamadır .

Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.

✨ Özellikler​

• 🛑 Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
  • ❗ SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
  • ⏭️ Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
  • 🔺
    Destek
    : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.
  • ➕ Daha fazlası gelecek!
    yoluyla özellik talep edin .

⬇️ İndir​

Platformunuz için en son sürümü edinin:

AFTVNews kodu:6366500

Daha iyi bir deneyim için tercihen

❔ Nasıl Kurulur​

1. Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
  2. Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
  3. Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!

Screenshot 20250805 094217
Screenshot 20250805 094257
Screenshot 20250805 094333

Ekli dosyayı görüntüle 22208

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.

Direkt indirme :

TizenTube Cobalt v1.0.8

Neler Değişti?

• AFR artık tamamen uygulanmıştır.
Değişikliklerin tam listesi :
TV ye kurdum. Çok iyi. Eline kafana sağlık. Telefonda virüs totalde tarattığımda 4 uyarı var. Sebebi nedir?

Hocam Avast kurdurmuyor programı, virustotalde de flagler var, false olduğunu düşünüyorum da önceki versiyonlarda böyle bir sorun olmamıştı. Tekrar tarattığımda, KÖTÜ AMAÇLI DEĞİL, İSTENMEYEN UYGULAMA dedi

Ekli dosyayı görüntüle 23476Ekli dosyayı görüntüle 23477Ekli dosyayı görüntüle 23478
Muhtemelen Google yeni politikasının sonucu. Sonuçta YouTube alternatif bişi kuruyorsun. Adamların tüm planlarına ters bişi

tekkan hocam daha önce premium logo tasarımli paylaşımın olmuştu o APK linkinde yok bu sürümde aynı logo tasarımi gelirmi?..

Emeğine sağlık teşekkürler

uygulama 2.0.0 a güncellendi

Geri