Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Amazon fire TV 4k stabil çalışıyor dediğin gibi desteklemeye devamAmazon FireTv de çalışıyor.Teşekkürler.
Kumandanın yön tuşları aynı işi görür. (En azından ben öyle yapıyorum. )Merhaba uygulamanın kenar çubuğu yok yukarı aşağı, sağ sol yapılamıyor 1 çözümü varmı bilgi lütfen teşekkürler.
Tam ilk mesajı güncelliyordum, sen yazmışsın reis.1.0.6 oldu arkadaslar
asıl bız tesekkur ederız hocam sayende faydalı uygulamalar kullanıyoruzTam ilk mesajı güncelliyordum, sen yazmışsın reis.Teşekkürler.
Emeğine sağlık kardeşimSelamlar-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.
Destek Olmak İçin:
Reis Can
https://github.com/reisxd
TizenTube Kobalt
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştirenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.tabanlı bir uygulamadır .
Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.
Özellikler
Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.Daha fazlası gelecek!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yoluyla özellik talep edin .Platformunuz için en son sürümü edinin:
İndir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
AFTVNews kodu:6366500
Daha iyi bir deneyim için tercihenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Nasıl Kurulur
- Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
- Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
- Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!
![]()
![]()
![]()
![]()
TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.
Direkt indirme :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ne Değişti ?
TizenTube Cobalt v1.0.6
- User-Agent spoofing was changed once again. TizenTube Cobalt will now only reload once instead of reloading every launch for User-Agent spoofing.
tam ayarları gezıyordum sorun yok bende baktım ayarlara ben ama hep sıfırdan temız kurulum yaparım her apk ıcın oyle stabıl oldugunu dusunurum hep ondan sıkıntı olmadıedit:
Yeni sürümü sıfırdan kurunca düzeldi.
Ben de mesajı sildim o yüzden reis. Teşekkürler.tam ayarları gezıyordum sorun yok bende baktım ayarlara ben ama hep sıfırdan temız kurulum yaparım her apk ıcın oyle stabıl oldugunu dusunurum hep ondan sıkıntı olmadı![]()
Onu da düşündüm reis ama, sıfırdan kurup emin olmak istedim. Şu an sorun yok düzeldi. Eline sağlık.Ufak bir hata yaptım, kısa bir süre sonra düzelttim. Uygulamayı silmenize gerek yoktu, sadece uygulamayı zorla durdurup geri açınca düzelirdi (tabi düzeltmeyi ben gönderdikten sonra).
Emeğinize sağlık. Hızlandırma da 1-1,25 diye gidiyordu. Ara degerler olsa 1,05-1,10 diye gitseUfak bir hata yaptım, kısa bir süre sonra düzelttim. Uygulamayı silmenize gerek yoktu, sadece uygulamayı zorla durdurup geri açınca düzelirdi (tabi düzeltmeyi ben gönderdikten sonra).
Onu ayarlardan değiştirebilirsiniz. Ayarın adı "Speed Settings Increments"'tir.Emeğinize sağlık. Hızlandırma da 1-1,25 diye gidiyordu. Ara degerler olsa 1,05-1,10 diye gitse
Üsdadım mail geldi konuya yazılmış. Hemen baktım. Sana şahsım adına, forum adına, vatan millet adına çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi değerlere cidden çok ihtiyacımız var ve olacak. Emekleriniz hep karşılık bulsun.Onu ayarlardan değiştirebilirsiniz. Ayarın adı "Speed Settings Increments"'tir.
Teşekkür ederim. SağolunOnu ayarlardan değiştirebilirsiniz. Ayarın adı "Speed Settings Increments"'tir.
teşekkürler gayet güzel <3Selamlar-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projenin geliştiricisi @reisxd kardeşimize Teşekkür ediyoruz.
Destek Olmak İçin:
Reis Can
https://github.com/reisxd
TizenTube Kobalt
TizenTube Cobalt, reklamları kaldırarak,Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.desteği ekleyerek ve video hızı kontrolü gibi kullanışlı özellikler sunarak favori yayın web sitenizin görüntüleme deneyimini geliştirenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.tabanlı bir uygulamadır .
Kobalt Nedir?
Cobalt, başlangıçta Google tarafından gömülü ve kaynak kısıtlamalı cihazlar (akıllı TV'ler, set üstü kutular ve oyun konsolları gibi) için geliştirilen, HTML5 tabanlı uygulamalar için hafif, platformlar arası bir uygulama kapsayıcısı ve çalışma ortamıdır. W3C HTML5 standardının bir alt kümesini uygular ve web uygulamalarını çok çeşitli donanımlarda yüksek performansla çalıştırır.
Özellikler
Reklam Engelleyici : Reklamların kesintisi olmadan favori yayın sitenizin keyfini çıkarın.
SponsorBlock Desteği : Videolardaki sponsorlu bölümleri otomatik olarak atlayın.
Video Hız Kontrolü : Oynatma hızını tercihinize göre ayarlayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Destek : Tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın.Daha fazlası gelecek!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yoluyla özellik talep edin .Platformunuz için en son sürümü edinin:
İndir
AFTVNews kodu:6366500
Daha iyi bir deneyim için tercihenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Nasıl Kurulur
- Yukarıdaki bağlantıdan son sürümü indirin.
- Uygulamayı cihazınıza yan yükleme yoluyla yükleyin veya kurun (bir dosya yöneticisi, ADB veya platforma özgü bir yöntem kullanarak).
- Uygulamayı açın ve gelişmiş bir yayın deneyiminin tadını çıkarın!
![]()
![]()
![]()
![]()
TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler.
Direkt indirme :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ne Değişti ?
TizenTube Cobalt v1.0.6
- User-Agent spoofing was changed once again. TizenTube Cobalt will now only reload once instead of reloading every launch for User-Agent spoofing.
Uygulama içinde güncelleme geliyor oradan da kurabilirsiniz.]stune kurunca oluyo dimi