Tizen sistemli bir tv aldım bu tv ye kurabilecek Rec ,inat seyir tv gibi bir uygulama öneriniz varmi yardımcı olan arkadaşa minnettarım her yerleri dolaştım tv yi atacağım balkondan yok yok yada ben bulamadım hatam varsa özür dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
M3U playerTizen sistemli bir tv aldım bu tv ye kurabilecek Rec ,inat seyir tv gibi bir uygulama öneriniz varmi yardımcı olan arkadaşa minnettarım her yerleri dolaştım tv yi atacağım balkondan yok yok yada ben bulamadım hatam varsa özür dilerim
Aldığınız tv nin İşletim sistemi üzülerek söylüyorum ki (tizen) bu konularda çok fazla sığ(samsung tv de epey araştırdım onda da tizen vardı).bahsettiğiniz inat,rec vs programlar ne yazık ki yüklenemiyor.Ancak kendi mağazalarında yer alan ip tv servisleri ni destekleyen bir program yardımı ile izleyebilirsiniz.bunun içinde ücretli bir server'a kayıt olucaksınız ya da forumda paylaşılan ip tv link giriş bilgilerinden yararlanıcaksınız.Tizen sistemli bir tv aldım bu tv ye kurabilecek Rec ,inat seyir tv gibi bir uygulama öneriniz varmi yardımcı olan arkadaşa minnettarım her yerleri dolaştım tv yi atacağım balkondan yok yok yada ben bulamadım hatam varsa özür dilerim
Çok iyi karar , güzel haberlerini bekliyoruz bakalımHepinize çok teşekkür ediyorum güzel aydınlattığıniz için minnettarım ilk işim stick veya box alıp forum da sizleri takip e devam
Rİca ederiz Forumun Amacı bilgi paylaşımıHepinize çok teşekkür ediyorum güzel aydınlattığıniz için minnettarım ilk işim stick veya box alıp forum da sizleri takip e devam
fiyat çok iyi arayan bir arkadaş vardı ona gönderdim hemen. teşekkürler @theperfectstromRİca ederiz Forumun Amacı bilgi paylaşımı
Şöyle bir ürün buldum, fiyatıda iyi bi göz atın isterseniz....Sinetech youtube kanalında tanıtımı da var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Evet bende farkettim forumda paylaşılmıştı hatta aklıma geldi ordaki 2000 tl olmuş bende google amcaya başvurdumfiyat çok iyi arayan bir arkadaş vardı ona gönderdim hemen. teşekkürler @theperfectstrom
Maalesef dostum derdinizin çaresi tükenmiş. Bende de aynısı var bir Android box aldım bağladım ne istiyorsam yükleyip izliyorum tizene samsung hiç bir destek vermiyor kısacası samsungun belkide yaptığı en büyük hata bu tizene üvey evlat muamelesi yapıyor bi zaman sonra ne güncelleme nede yeni uygulama ve benzeri bir şey olmuyor hatta bir kaç yıl sonra artık youtubede izlenmiyor çünkü güncelleme yapılamıyor böylece uygulamalar çalışmıyor bu nedenle en iyisi bir tane Android işletim sistemli tv box almakTizen sistemli bir tv aldım bu tv ye kurabilecek Rec ,inat seyir tv gibi bir uygulama öneriniz varmi yardımcı olan arkadaşa minnettarım her yerleri dolaştım tv yi atacağım balkondan yok yok yada ben bulamadım hatam varsa özür dilerim
Aynen aynen çok teşekkürler ilk iş olarak hemen tv box alacağım sabah ola hayrola görüntüye aldanıp tv aldık hata yapmışızMaalesef dostum derdinizin çaresi tükenmiş. Bende de aynısı var bir Android box aldım bağladım ne istiyorsam yükleyip izliyorum tizene samsung hiç bir destek vermiyor kısacası samsungun belkide yaptığı en büyük hata bu tizene üvey evlat muamelesi yapıyor bi zaman sonra ne güncelleme nede yeni uygulama ve benzeri bir şey olmuyor hatta bir kaç yıl sonra artık youtubede izlenmiyor çünkü güncelleme yapılamıyor böylece uygulamalar çalışmıyor bu nedenle en iyisi bir tane Android işletim sistemli tv box almak