İstek Tivimate premium

Saygı duyarım .Mamafi stabilite +uyumlu cihaz çeşitliliği + görsel gruplandırma ---->Televizo
Hız herşeyi çözmüyor maalesef :).Çok denedim tivimate apk yı her denedigimde 24 saat olmadan uninstalled oldu rahmetli :)
Ben de saygı duyarım. İkisinin de birbirine karşı artıları eksileri var. Tivimatede kanalları manuel sıralama yok zannediyordum. Onun da olduğunu keşfettim. Ama ben pratiklik ve hız açısından tivimateyi daha çok beğeniyorum.

Tivimate uygulamada grupları manuel taşıma yapilabiliyor mu?kanallar oluyor ama gruplar olmuyor sanırım.

Sizin 5.1.0 versiyonu satın almıştınız değil mi? Öyle hatırlıyorum
Evet, hem virüs riskiyle uğraşmamak için hem de bana kalırsa parasını hak edecek kadar beni memnun ettiği için satın aldım rahatladım. Güncel modlu halini bulmak %1 ihtimal kadar düşük bence. Eski versiyonun içine virüs ekleyip sonra da sadece versiyon yazısını güncele değiştiriyorlar. Her zaman şüpheyle yaklaşın.

Daha 5.1.6 versiyonu çıkmamışken 5.1.9 premium modlu paylaştığını iddia eden sayfalar bile gördüm. Adam son versiyonu kontrol etme zahmetine bile girmemiş, nasılsa birileri oltaya takılır diye sallamış kafadan 😭

tivimate de tamam coklu liste eklenebiliyor ama cogunuda oynatamiyor bunuda biliyormusun. M3U IPTV apk kur bak acilmayan kanallar nasil aciliyor. ve bu eklentide de coklu liste ekleme secenegi var. m3u iptv full versiyonu burda mevcut aratir.
Hocam m3u iptv full versiyonu nereden idirebilirim? Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Burdan bulamadım

Arkadaşlar,satın alınırsa 5 farklı cihazda kullanım hakkı oluyor.İstekli bir güvenilir arkadaş satın alır,diğer 4 arkadaş ortak olur,5 kişi kullanabilir.Mod ile uğraşmazsınız,modlu olanda mac girişi de yoktur,bilginize

Geri