Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
harici oynatmayı nasıl yapıyoruz. Birde video ileri geri sarmayı bulamadımBence diğer oynatıcılardan farklı en iyi özelliği birden fazla iptv adresin varsa geçişleri çok kolay.pip özelliği,çoklu ekran,kayıt özelliği,kanalları sıralama,kendi isteğine göre grup oluşturma.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.daha önceki favorim iptv extremeydi.şimdi vazgaçilmezim tivimate ayrıca kanal geçişleride hızlı kumandayıda özelleştirebiliyorsun.crakliside güzel ama prosu daha güzel.dikkatimi çeken cihaza göre performansı biraz fark ediyor.kanal listesinin sayısına göre.next start 4k da,onvotv de kasma yaparken.Alpsmart cihazda o kadar kasmıyor.cihazların ram durumuna göre farkediyor zannedersem.bir dezavantajı var nadirde olsa iptv ultimatede izleyebildiğim bazı iptv adresleri tivimatede çalışmıyor.
https: //tivimatepremium.net/ buradan alabilirsiniz en son 5.0.3Merhabalar, Tivimate uygulamasının premium kırılmış son sürümünü paylaşa bilirmisiniz? Sanirim son kırılmış sürüm 2.8.0 internetde bulamadım.
Harici oynatma için geri tuşu-izlediğin kanala basılı tut-harici oynatıcıda aç.tüm kanalları harici oynatıcıda açmak istersen.ayarlar-oynatma hızı-harici oynatıcı kullan.video ileri geri sarmak için.ayarlar-uzaktan kumanda-yakalamayı izlerken aramak için sol/sağ tuşlarını kullanın etkinleştir.harici oynatmayı nasıl yapıyoruz. Birde video ileri geri sarmayı bulamadım
Free sürüm buradakihttps: //tivimatepremium.net/ buradan alabilirsiniz en son 5.0.3
Forum arama kısmına m3u iptv yazıp sadece başlıkları ara kısmını işaretleyip ara yapabilirsiniz.m3u iptv nereden bulabiliriz
Öneri - ''M3U IPTV'' Player ( Premium ) v3.0.5.2m3u iptv nereden bulabiliriz
Favorilerde siralama nasıl oluyor?Harici oynatma için geri tuşu-izlediğin kanala basılı tut-harici oynatıcıda aç.tüm kanalları harici oynatıcıda açmak istersen.ayarlar-oynatma hızı-harici oynatıcı kullan.video ileri geri sarmak için.ayarlar-uzaktan kumanda-yakalamayı izlerken aramak için sol/sağ tuşlarını kullanın etkinleştir.
Ben bunu indirip kuruyorum. Ancak cepte de tv boxta da açmak isteyince açılır gibi olup hemen kapanıyor. Siz kullanabiliyor musunuz?
Bugün için okuduğum en güzel yorumBu tivimate de ne var? birisi anlatsa da bilgilensek. Benim favorilerim de sonuncu bile değil mesela. Gözden kaçırdığımız bir şey mi var ?
Ben de en çok Televizoyu sevmiştim ve kullanıyordum ama Tivimate daha hızlı geldi bana ve kullanması da daha pratik.Bugün için okuduğum en güzel yorumBende şahsım adına Televizo yu tek geçerim.ücretlisini kullanıyorum ve hiç sorun yaşatmıyor 2 yıldır.
Tivimate çok abartılıyor bence.
Saygı duyarım .Mamafi stabilite +uyumlu cihaz çeşitliliği + görsel gruplandırma ---->TelevizoBen de en çok Televizoyu sevmiştim ve kullanıyordum ama Tivimate daha hızlı geldi bana ve kullanması da daha pratik.
Birçok uygulama denedim, birçoğunun parasını ödedim, TiViMate haklarını ödediğim uygulamalardan...en iyisidir!!! Türkçe de konuşuyor meret...Bu tivimate de ne var? birisi anlatsa da bilgilensek. Benim favorilerim de sonuncu bile değil mesela. Gözden kaçırdığımız bir şey mi var ?
Modlu 5.1.6 hiç denk gelmedi.rica etsem bizde faydalanabilirmiyizTivimate > implayer > iptv extreme
Canlı tv için bütün oynatıcıları test ettim sıralamam bu şekilde benim için. Tv arayüzü ve fonksiyonları en sağlam üçlü bunlar. Gerisi oyuncak gibi. Son sürüm modlu 5.1.6 tivimate kullanıyorum birde titanı bağladım miss
Paylaşır mısın bizimle?Tivimate > implayer > iptv extreme
Canlı tv için bütün oynatıcıları test ettim sıralamam bu şekilde benim için. Tv arayüzü ve fonksiyonları en sağlam üçlü bunlar. Gerisi oyuncak gibi. Son sürüm modlu 5.1.6 tivimate kullanıyorum birde titanı bağladım miss
Tivimate 5.1.6 modlu sürümü bizimle de paylaşabilir misinizTivimate > implayer > iptv extreme