İstek Tivimate premium

JediKedy

Üye
Konular
1
Merhabalar, Tivimate uygulamasının premium kırılmış son sürümünü paylaşa bilirmisiniz? Sanirim son kırılmış sürüm 2.8.0 internetde bulamadım.

Tivimate de URL adresi yazdım içerikler görünüyor fakat grup grup değil.
50-60 bin içerikten kaydırarak bulmakta zor oluyor
Var mı grup grup ayırmanın bir yolu

Xtream Olarak girerseniz gurup gurup olur her m3u yu xtream olarak giremezsiniz girdiginiz m3u klasorunu aldiginiz yer yada buldugunuz link neyse daha onceden kategorize olmus olmasi lazim veya kanal sayisi azsa linki indirip txt ile birlikte ac deyip manuel kendiniz yapabilirsiniz umarim yardimci olmusumdur.

Elinizdeki urlyi Xtream olarak girme şansınız var ise öyle deneyiniz.

Örnek url

Xtream hali
Sunucu:
username:falan
password:filan

şoyle yap reis m3u olarak eklediysen sonunu boyle ayarla
m3u_plus
bu sekil bitir sonunu katagorilere ayirirsin listeni silmene gerek kalmaz

Merhabalar, Tivimate uygulamasının premium kırılmış son sürümünü paylaşa bilirmisiniz? Sanirim son kırılmış sürüm 2.8.0 internetde bulamadım.
bende tivimate kullaniyordum sonradan fark ettim bazi m3u uzantilari calismiyor burda bir arkadas M3U_IPTV_v3.0.5.1_Premium eklentisi paylati onu box cihaza kurdum tüm m3u uzantilar calisti. bence sende önce M3U_IPTV_v3.0.5.1_Premium kullan dene derim.

Bu tivimate de ne var? birisi anlatsa da bilgilensek. Benim favorilerim de sonuncu bile değil mesela. Gözden kaçırdığımız bir şey mi var ?

Premium olursa çoklu liste Mac adres ekleme Iptv vardı diye hatırlıyorum hocam.Bu belki 3-5 oynatıcıda vardır.Tabi box uyumlu ottnavigator ve tivimate var bildiğim.

Bu tivimate de ne var? birisi anlatsa da bilgilensek. Benim favorilerim de sonuncu bile değil mesela. Gözden kaçırdığımız bir şey mi var ?
Bence diğer oynatıcılardan farklı en iyi özelliği birden fazla iptv adresin varsa geçişleri çok kolay.pip özelliği,çoklu ekran,kayıt özelliği,kanalları sıralama,kendi isteğine göre grup oluşturma.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.daha önceki favorim iptv extremeydi.şimdi vazgaçilmezim tivimate ayrıca kanal geçişleride hızlı kumandayıda özelleştirebiliyorsun.crakliside güzel ama prosu daha güzel.dikkatimi çeken cihaza göre performansı biraz fark ediyor.kanal listesinin sayısına göre.next start 4k da,onvotv de kasma yaparken.Alpsmart cihazda o kadar kasmıyor.cihazların ram durumuna göre farkediyor zannedersem.bir dezavantajı var nadirde olsa iptv ultimatede izleyebildiğim bazı iptv adresleri tivimatede çalışmıyor.

Son düzenleme:
Sanırım alışkanlıkla alakalı. Ben de mi box'ı aldığımdan beri yaklaşık 4 yıldır sadece ultimate iptv player kullanıyorum. En sevdiğim iptv player uzak ara bu. Daha sonrasında tivimate dahil birçoğunu denedim ama hiç biri kullanışlı gelmedi ya da alışamadım.

Premium olursa çoklu liste Mac adres ekleme Iptv vardı diye hatırlıyorum hocam.Bu belki 3-5 oynatıcıda vardır.Tabi box uyumlu ottnavigator ve tivimate var bildiğim.
tivimate de tamam coklu liste eklenebiliyor ama cogunuda oynatamiyor bunuda biliyormusun. M3U IPTV apk kur bak acilmayan kanallar nasil aciliyor. ve bu eklentide de coklu liste ekleme secenegi var. m3u iptv full versiyonu burda mevcut aratir.

Geri