Tivibu Yurtdışı üyelik almak

arslan58

Üye
Konular
8
Arkadaslar Yurt dışındayim tivibuGo üyelik almak istiyorum ama yurt dışında olduğum icin alamıyorum üyelik satmak isteyen yada nasıl alabilecegimi bilen birileri yardimci olursa sevinirim ayrıca Tivibu Türk kanalları için iyimidir ?

Arkadaslar Yurt dışındayim tivibuGo üyelik almak istiyorum ama yurt dışında olduğum icin alamıyorum üyelik satmak isteyen yada nasıl alabilecegimi bilen birileri yardimci olursa sevinirim ayrıca Tivibu Türk kanalları için iyimidir ?

Sadece Türkiye içinde internet olan her yerden izlenebilir, yurtdışından izleme yapılamaz.

Bu şekilde yazıyor kendi sitesinde. Alabilseniz bile izlerken sorun yaşarsınız.
Kendi ülkenizdeki içeriklere VPN ile erişmek zorunda kalabilirsiniz sürece.

VPN ile izleyeceğim sıkıntı yok onda Asus router içerisine nord VPN yükledim Tivibu yu acabiliyorum.

Bu şekilde yazıyor kendi sitesinde. Alabilseniz bile izlerken sorun yaşarsınız.
Kendi ülkenizdeki içeriklere VPN ile erişmek zorunda kalabilirsiniz sürece.
Yabancı İPTV servisleri de bu tip platformlardan üyelik alıp; Bir havuzda toplayıp; öyle pazarlıyorlar, diye biliyorum. Yani yurt dışına da açık olması lazım. Belki TiviBu istisnadır.

Yabancı İPTV servisleri de bu tip platformlardan üyelik alıp; Bir havuzda toplayıp; öyle pazarlıyorlar, diye biliyorum. Yani yurt dışına da açık olması lazım. Belki TiviBu istisnadır.

Kendi sitesi bunu özellikle yazma gereği duymuş. Demek ki talep oluyor yurtdışı için.

1742342777119

VPN ile izleyeceğim sıkıntı yok onda Asus router içerisine nord VPN yükledim Tivibu yu acabiliyorum.

Peki VPN ile satın alamıyor musunuz? Sorun mu oluyor öyle almak istediğinizde?

Yurtdışından kullanabilmek için satın alırken de VPN ile Türkiye seçilerek alınabileceği ve kullanılabileceği yazıyor bir çok sayfada.

Şu durumda VPN ile uygulamayı açabiliyorsanız yine VPN ile satın da alabilmeniz gerekirdi.
Yeterlilik konusunda yorum yapamayacağım ben Turkcell TV+ Full paket kullanıyorum ücretli abonelik olarak. Onun hakkında ise cihaz fark etmeksizin tarayıcı, tablet, telefon ve televizyonda kullanmaktan yana hiçbir sorun yok. Fakat o da yurtdışı olarak sadece KKTC'yi kabul ediyor. Yani alsanız bile VPN ihtiyacınız olur.

Türkiye telefon numarası istiyor alacak olduğum ozaman ama arkadaşın dediği gibi Vpn ilede sikinti çıkarırsa almak doğru değil ozaman

Çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz ama ilk şifre telefona sms olarak gelir. Tek şifre olarak geçiyor. Aktif tr numarası yoksa sms e ulaşamazsınız. Şöyle bir şey olabilir. Tr de yaşayan bir tanıdığınızın numarasını verirsiniz. Onlar size şifreyi iletir giriş yaparsınız. Ama her şifre resetlemek istediğinizde o numaraya gider. Ve yurtdışında go çalışmıyor doğru. Vpn teoride bir seçenek olsada deneme şansım olmadı. Kullanıyorum. Öneririm.

Çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz ama ilk şifre telefona sms olarak gelir. Tek şifre olarak geçiyor. Aktif tr numarası yoksa sms e ulaşamazsınız. Şöyle bir şey olabilir. Tr de yaşayan bir tanıdığınızın numarasını verirsiniz. Onlar size şifreyi iletir giriş yaparsınız. Ama her şifre resetlemek istediğinizde o numaraya gider. Ve yurtdışında go çalışmıyor doğru. Vpn teoride bir seçenek olsada deneme şansım olmadı. Kullanıyorum. Öneririm.
Hocam bu gelen tek şifreyi istediğimiz bir şifreye değiştirme şansımız var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Geri