Arkadaslar Yurt dışındayim tivibuGo üyelik almak istiyorum ama yurt dışında olduğum icin alamıyorum üyelik satmak isteyen yada nasıl alabilecegimi bilen birileri yardimci olursa sevinirim ayrıca Tivibu Türk kanalları için iyimidir ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arkadaslar Yurt dışındayim tivibuGo üyelik almak istiyorum ama yurt dışında olduğum icin alamıyorum üyelik satmak isteyen yada nasıl alabilecegimi bilen birileri yardimci olursa sevinirim ayrıca Tivibu Türk kanalları için iyimidir ?
Sadece Türkiye içinde internet olan her yerden izlenebilir, yurtdışından izleme yapılamaz.
Yabancı İPTV servisleri de bu tip platformlardan üyelik alıp; Bir havuzda toplayıp; öyle pazarlıyorlar, diye biliyorum. Yani yurt dışına da açık olması lazım. Belki TiviBu istisnadır.Bu şekilde yazıyor kendi sitesinde. Alabilseniz bile izlerken sorun yaşarsınız.
Kendi ülkenizdeki içeriklere VPN ile erişmek zorunda kalabilirsiniz sürece.
Yabancı İPTV servisleri de bu tip platformlardan üyelik alıp; Bir havuzda toplayıp; öyle pazarlıyorlar, diye biliyorum. Yani yurt dışına da açık olması lazım. Belki TiviBu istisnadır.
VPN ile izleyeceğim sıkıntı yok onda Asus router içerisine nord VPN yükledim Tivibu yu acabiliyorum.
Neyse, en azından İPTV'lerin nasıl kanalları bir-araya getiridği konusuna kısa bir değindim.Kendi sitesi bunu özellikle yazma gereği duymuş. Demek ki talep oluyor yurtdışı için.
Ekli dosyayı görüntüle 5789
Peki VPN ile satın alamıyor musunuz? Sorun mu oluyor öyle almak istediğinizde?
Hocam bu gelen tek şifreyi istediğimiz bir şifreye değiştirme şansımız var mı?Çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz ama ilk şifre telefona sms olarak gelir. Tek şifre olarak geçiyor. Aktif tr numarası yoksa sms e ulaşamazsınız. Şöyle bir şey olabilir. Tr de yaşayan bir tanıdığınızın numarasını verirsiniz. Onlar size şifreyi iletir giriş yaparsınız. Ama her şifre resetlemek istediğinizde o numaraya gider. Ve yurtdışında go çalışmıyor doğru. Vpn teoride bir seçenek olsada deneme şansım olmadı. Kullanıyorum. Öneririm.
Uygulama içi yok ama teksifre.turktelekom.com.tr ye üye girişi yaptıktan sonra şifre değiştirme bölümünden değiştirebilirsinHocam bu gelen tek şifreyi istediğimiz bir şifreye değiştirme şansımız var mı?
TeşekkürlerUygulama içi yok ama teksifre.turktelekom.com.tr ye üye girişi yaptıktan sonra şifre değiştirme bölümünden değiştirebilirsin