Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sende mi brütüsUfak bir tanıtım yapmışlar nasıl dostlar sizce
2026 da hem uydu hem box olarak 2 ayrı seçenekde sunulcak
Hibrit yok
Benim amacım bilgilendirmekSende mi brütüs![]()
Bilmez miyim hiç kaçak mez*r bulsan gireceksinBenim amacım bilgilendirmek
Yoksa ben kaçak seviyorum biliyorsun
Yok la rezerv ederimBilmez miyim hiç kaçak mez*r bulsan gireceksin![]()
Yok sen garantiye alırsın, onu da bulmaşken kaybetmeyelim diyeYok la rezerv ederim![]()
Yok be üstadYok sen garantiye alırsın, onu da bulmaşken kaybetmeyelim diye![]()
Benim amacım bilgilendirmek
Yoksa ben kaçak seviyorum biliyorsun
Yer yok ki hele deniz manzaralı şu pierre loti' nin ordaki eyüp mezarlığı falan full dolmuş (gezmek için mezarlığa da gitmiştimYok be üstad
Mezarlık da pahalandı bakmaİstanbul'dayım ben çok pahalı
Valla İstanbul doldu artıkYer yok ki hele deniz manzaralı şu pierre loti' nin ordaki eyüp mezarlığı falan full dolmuş (gezmek için mezarlığa da gitmiştim)
Valla mezarlık meselesi dediğiniz gibi bir boyut aldı. Ama şöyle ben yaşarken istediğim yerden alayım, aile kabristanı olsun, yerim belli olsun, hele şurayı istiyorum dersen cidden çok pahalı rakamlar var. Sadece İstanbul'da değil, genel olarak her yerde bu böyle. Vefat edip o zaman yer almadıysan o zaman sana gösterilen yere uygun denebilecek bir rakamla yakınlarınca defnediyorsun. Ama o bile arttı. Hayatımda tek yaptığım en doğru yatırım o oldu. Piyasası çok artmış. Şimdi simsarları bile çıkmış.Yok be üstad
Mezarlık da pahalandı bakmaİstanbul'dayım ben çok pahalı
Kutuya gelecek olursak komşuya vermişler bir tane. Hani androidi ne kadar kırpsak, ne kadar çok yerine erişilemez hale getirsek diye özel mühendislikle üretilmiş. Kumandası dışında bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama cihaz "çöp". Sadece Tivibu izleyecekseniz güzel. Paralıları da izlersiniz. Ama bir android bu kadar kırpılamaz yani. Pes dedim. Ha hakkını vereyim, kumanda güzel. Ama o cihazda o kumanda bile fazlaUfak bir tanıtım yapmışlar nasıl dostlar sizce
2026 da hem uydu hem box olarak 2 ayrı seçenekde sunulcak
Hibrit yok
Apk yükleniyor mu acaba. Yoksa turkcell kutusu gibi miKutuya gelecek olursak komşuya vermişler bir tane. Hani androidi ne kadar kırpsak, ne kadar çok yerine erişilemez hale getirsek diye özel mühendislikle üretilmiş. Kumandası dışında bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama cihaz "çöp". Sadece Tivibu izleyecekseniz güzel. Paralıları da izlersiniz. Ama bir android bu kadar kırpılamaz yani. Pes dedim. Ha hakkını vereyim, kumanda güzel. Ama o cihazda o kumanda bile fazla
izin verilmiyor diye bir videoda görmüştüm ama mutlaka bir çözümü vardır.Apk yükleniyor mu acaba. Yoksa turkcell kutusu gibi mi