Tivibu Android Box yeni kutu

remixtik

Paylaşımcı
Konular
194
Ufak bir tanıtım yapmışlar nasıl dostlar sizce

2026 da hem uydu hem box olarak 2 ayrı seçenekde sunulcak
Hibrit yok

Ekli dosyalar

• VID-20251217-WA0040.mp4
    10 MB
Çok kısıtlı diyorlar APK yüklemeyi falan izin vermiyormuş ayrıca kumandada Netflix tuşu olmasına rağmen henüz lisansı yokmuş kutuda.

Düşük donanımlı bir tv box yaptırmışlar sanki matah birşey miş gibi anlatıyorlar yıllardır pahalı internetten dolayı bizi yolup durdular yetmedi şimdi yeni bir kutu geliştirdik diyorlar neymiş bütün televizyonları akıllı hale getiriyormuş geçin bunları ben 10 yıldır tv box kullanıyorum sizin cihazınıza on basar bunlarda milleti yolunacak kaz olarak görüyorlar anlayana...

Son düzenleme:
Kutuyu bilmem de uygulama olarak tivibu go en iyisi. Kanal geçişi vs turkcell tv plus dan iyi.

Yok be üstad 😄
Mezarlık da pahalandı bakma 😄 İstanbul'dayım ben çok pahalı
Valla mezarlık meselesi dediğiniz gibi bir boyut aldı. Ama şöyle ben yaşarken istediğim yerden alayım, aile kabristanı olsun, yerim belli olsun, hele şurayı istiyorum dersen cidden çok pahalı rakamlar var. Sadece İstanbul'da değil, genel olarak her yerde bu böyle. Vefat edip o zaman yer almadıysan o zaman sana gösterilen yere uygun denebilecek bir rakamla yakınlarınca defnediyorsun. Ama o bile arttı. Hayatımda tek yaptığım en doğru yatırım o oldu. Piyasası çok artmış. Şimdi simsarları bile çıkmış.

Ufak bir tanıtım yapmışlar nasıl dostlar sizce

2026 da hem uydu hem box olarak 2 ayrı seçenekde sunulcak
Hibrit yok
Kutuya gelecek olursak komşuya vermişler bir tane. Hani androidi ne kadar kırpsak, ne kadar çok yerine erişilemez hale getirsek diye özel mühendislikle üretilmiş. Kumandası dışında bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama cihaz "çöp". Sadece Tivibu izleyecekseniz güzel. Paralıları da izlersiniz. Ama bir android bu kadar kırpılamaz yani. Pes dedim. Ha hakkını vereyim, kumanda güzel. Ama o cihazda o kumanda bile fazla :)

Kutuya gelecek olursak komşuya vermişler bir tane. Hani androidi ne kadar kırpsak, ne kadar çok yerine erişilemez hale getirsek diye özel mühendislikle üretilmiş. Kumandası dışında bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama cihaz "çöp". Sadece Tivibu izleyecekseniz güzel. Paralıları da izlersiniz. Ama bir android bu kadar kırpılamaz yani. Pes dedim. Ha hakkını vereyim, kumanda güzel. Ama o cihazda o kumanda bile fazla
Apk yükleniyor mu acaba. Yoksa turkcell kutusu gibi mi

Dışarıdan apk yüklemeye kapalı. Geliştirici seçeneklerini açmayı bile kamışlar manyaklar. Erişilebilirlik kalmış. Diyorum ya daha neyinii kırpalım diye uğraşmışlar.

Geri