titantv
Üye
- Konular
- 1
Bizim uygulama içindeki IPTV bölümünde bulunan listeleri en iyi televizo player ile izlersinMerhaba kardeşim IPTV M3U İçin hangi playeri indirmrk lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bizim uygulama içindeki IPTV bölümünde bulunan listeleri en iyi televizo player ile izlersinMerhaba kardeşim IPTV M3U İçin hangi playeri indirmrk lazım.
Teşekkür ederim bakayım.Bizim uygulama içindeki IPTV bölümünde bulunan listeleri en iyi televizo player ile izlersin
Android TV'de nasıl çalışıyor yardımcı olabilir misiniz çünkü burada kopyala yapıştır olmuyor.Bizim uygulama içindeki IPTV bölümünde bulunan listeleri en iyi televizo player ile izlersin
Başka yerlere yönlendiriyor, virüs uyarısı alıyorum.
Bence sizin uygulamayı kötüleme gibi bir niyeti yok, doğru dosyaya ulaşamamıştır.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Virustotal linki benim uygulamayi kötüleme işinden vazgeçin hocam
Uygulamada kanallarda reklam dahi çıkmaz eklemedik eklemeyecezde
İşde, o dikkatsiz. deneyimsiz kullanıcılardan birisi benim. Kötüleme gibi bir niyetim yokdu, yardım istedim, sadece..Bence sizin uygulamayı kötüleme gibi bir niyeti yok, doğru dosyaya ulaşamamıştır.
dosya.co çok yönlendirme yapan bir barındırma alanı, asıl dosyayı indirene kadar epey bir başka dosyaları indirmeye "ikna etmeye" çalışıyor. Kullanıcı dikkatsiz/deneyimsiz ise viruslü dosyalara maruz kalabiliyor