Titan stb mac

Real➤
☪ Panel➤
☪ Mac➤ 00:1A:79:6E:29:F6
☪ Exp➤ December 26, 2025, 7:01 pm 535 Days
☪ VPN➤ TURKEY 🇹🇷
Bir sitede gördüm birden fazla adres paylaşılmış.ancak calistiramadim.konu hakkında bilgisi olan veya çalıştırabilecek varsa çok yararlı olur diye düşünüyorum.
Belarus da çalışıyor link

Titan uygulamasını açtığımızda şifre kutucuğu çıkıyor şifre nedir arkadaşlar

Arkadaşlar konuyu bilenler yanıtlasin lütfen.simdi bunu Türkiyede kullanamiyoruz VPN de kullansak kuramiyoruz..ornek belarusta kullaniyor arkadaş.bunu tivimate ye yüklese sonra verileri yedeklese bize atsa.o yedeği direk tivimadeden acabiliyoruz yani yüklenmiş olur.kanallar çalışır mı acaba

Arkadaşlar konuyu bilenler yanıtlasin lütfen.simdi bunu Türkiyede kullanamiyoruz VPN de kullansak kuramiyoruz..ornek belarusta kullaniyor arkadaş.bunu tivimate ye yüklese sonra verileri yedeklese bize atsa.o yedeği direk tivimadeden acabiliyoruz yani yüklenmiş olur.kanallar çalışır mı acaba
Engellenen direkt olarak m3u adresi değil onun içindeki m3u8 yayın adresleri.
Yani ha linki siz girmişsiniz ha link içindeki kanalların url adresleriyle bir m3u listesi oluşturup local ya da webe yüklenmiş olarak kullandınız fark etmez.

Bunun bir örneği @Memetcandal 'ın kendi listesini yapması aslında.
Yurtdışında olduğu için listesini hazırlarken tüm kanalların çalıştığını görüyor ve paylaşıyor listesini bizimle. Fakat biz izlemek istediğimizde vpn olmadan onda açılan bazı kanalları açamıyoruz.
Sonuçta o da başka listelerden aldığı m3u8 bağlantılarını ekliyor listesine.

Anlatabilmişimdir umarım.

Yani ha linki siz girmişsiniz ha link içindeki kanalların url adresleriyle bir m3u listesi oluşturup local ya da webe yüklenmiş olarak kullandınız fark etmez.

Yurtdışında olduğu için listesini hazırlarken tüm kanalların çalıştığını görüyor ve paylaşıyor listesini bizimle. Fakat biz izlemek istediğimizde vpn olmadan onda açılan bazı kanalları açamıyoruz.

Teşekkürler

Açılmayan kanalların ama alternatifi var listemde yani VPN siz de kullanabilir insanlar diye düşünüyorum 😅

Şifre hata vermeye başladı yeni şifre olan var mı

çalışıyor ama bu pars iptv titan değil

Üsteki zaten Titan Panel değil de ama bir'' Titan Panel Fetişizmi''dir gidiyor. Bende kimsenin girmediği bir Titan User/Pass'ı var; sürekli sorunlu, maç zamanlarında rahat rahat izletirdiği de yok. Bağlantım hızlı olduğu halde özelikle'' Geçikmesiz Mor kanal'' yeterli derecede hızlı tamponlayamadığı için; akış takılmaya, durmaya başlıyor. Şimdi diyeceksiniz ki; '' Hayır, başka biri de kullanıyordur o sırada''Hayır, kaç sefer maç başlamadan önce de chek ettim, maç oynanırken de chek ettim; benden başka kullanan da yok. Ben girince chek'te'' Aktif bir kullanıcı'' yazıyor, ben çıkınca chek'te'' 0 Kullanıcı''yazıyor. Yani demek istediğim; o kadar matah bir şey değil bu Titan Panel ama şu da var; İyi bir server'dan kötü bir Server'a geçmişseler bilemem. Çünkü bu User/Pass ilk elime geçtiğinde tek kullanıcı olduğu halde; hem telefondan hem de PC'den aynı anda açtım ve uzun süre beklediğim halde ne kapandı, ne de dondu.

titanın gerçek serveri çok kalitelidir thanos usta ben televizyonda kulllanıyorum good iptv gibi kalitelidir ve donma yapmaz usta tavsiye ederim usta titan iptv yi bu titanın altyapsını kullanan pars iptv usta

titanın gerçek serveri çok kalitelidir thanos usta ben televizyonda kulllanıyorum good iptv gibi kalitelidir ve donma yapmaz usta tavsiye ederim usta titan iptv yi bu titanın altyapsını kullanan pars iptv usta
Valla ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, donuyor. Eskiden DNS adresini Google'a yazdığında farklı bir sayfa çıkıyordu; o zaman iyi gibydi ama şimdi saedece'' Welcome to Nginx''yazıyor. Bu arada bende hiç DNS değişmedi, engellenmedi hep aynıydı. Titan'ın Mac adresi yok diye biliyorum, hiç denk gelmedim. Bu pars'ın listesi bile farklı. Titan'ın Sen de bilirsin ki listesi bu resimdeki gibi;

Ekli dosyalar

• Titan.png
    Titan.png
    226.5 KB · Görüntüleme: 12
gerçek titan bu dns usta titanın macı çalışır da herkes bilmez adresini bendeki userpaslar internete düşmeyen userpaslar olduğu için az donuyor usta

Konuyu görüntüleyenler

Geri