Titan Panel M3U Player Çıkarıyor!!!!!

bendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyin

player şu an için aktif

Ekli dosyayı görüntüle 10561
Siz konuyu yanlış anlamışsınız. Bu paylaştığınız müşteri paneli zaten var olan bir şeydi. Konuşulan şey ise cihazlarınıza yükleyebileceğiniz yeni bir uygulama, site değil. İlk mesajdaki resimlere bakarsanız anlaşılır zaten. Ve daha çıkmadı, çıktığında duyurulur. Google Play Store, Apple Store ve Microsoft Store‘da yayında olacak.

bendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyin
Olmuyor Modem Mac Adres Engeli Ban Atilmis Modem Mac Adresi Degisirse oda Masrafli is modemi degistirmek demek surekli yan dns leri buldugum icin mac ban attilar

Olmuyor Modem Mac Adres Engeli Ban Atilmis Modem Mac Adresi Degisirse oda Masrafli is modemi degistirmek demek surekli yan dns leri buldugum icin mac ban attilar
Mac adresinize ban atılma ihtimalinin çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Ip engeli için de sanırım adresinden engel kaldırma yapabiliyorsunuz.
Bu konuyla ilgili şöyle bir paylaşımları var:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

teşekkürler işlem başarılı

Kod:
Bu genel olarak herhangi bir yerden engel yemiş mi diye mi gösteriyor

bendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyDeger

Kod:
Saol Hocam Degerli Gorusleriniz İcin Ugrasmaya Degmez Titan Panelini Kullanmayiz Olur Biter Bir Suru Guzel Panel Var

Titan paneline özel yapılmış, ip'niz kendi sunucularında engelli mi diye sorguluyor.
Herhangi bir yerdeki engel durumunuzu nereden bilsin? :unsure:
Hocam Soylediginiz Gibi Yaptim Erisim Engeli Kalkti Allah Razi Olsun Sizden Deneyem Bakalim Hesaba Girecekmi

Geri