Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yoo ben gayet iyi kullanıyorum şuan patlamadı hiçbirşeyPanel çökmüş galiba.nerde o Titan iotv satıyorum diyen arkadas
M3u linkmi banada paylasabilirmisinYoo ben gayet iyi kullanıyorum şuan patlamadı hiçbirşey
Merhaba; eğer kullandığınız dns'i söylerseniz yenisi için yardımcı olabilirim...Merhabalar.titan panel IPTV kullanan varmı.patladi mi panel ne oldu bir kaç M3u var çalışmıyor hiçbiri.
Yeni dns budurMerhabalar.titan panel IPTV kullanan varmı.patladi mi panel ne oldu bir kaç M3u var çalışmıyor hiçbiri.
kullanıcı adı şifre yokmu bunlarınYeni dns budurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ama bunlarda çalışabilir
h ttp://marsistv.xyz:8080h ttp://tv390.dynu.net:8080h ttp://tvsezon.xyz:8080
Var .Ara ara paylaşıyorum Titan panel takip edersen bir tane alabilirsin...kullanıcı adı şifre yokmu bunların
Bende çalışmadıYeni dns budurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ama bunlarda çalışabilir
h ttp://marsistv.xyz:8080h ttp://tv390.dynu.net:8080h ttp://tvsezon.xyz:8080
O şekilde çalışmaz herhangi bir kullanıcı adı şifre yok hocam.Yukarıdaki yazı yazıyor.
var onu da forumda akdas diye bir arkadaş paylaşmıştı ondan almıştım Bir zaman sonra çalışmamaya başlamıştı Baron abinin verdiğini yeni dns i girdim ama çalışmıyorO şekilde çalışmaz herhangi bir kullanıcı adı şifre yok hocam.
Attığınız ekran görüntüsünde sadece dns gözüküyor tam bi m3u url gözükmüyorvar onu da forumda akdas diye bir arkadaş paylaşmıştı ondan almıştım Bir zaman sonra çalışmamaya başlamıştı Baron abinin verdiğini yeni dns i girdim ama çalışmıyor
Kullanmış olduğunuz hesapta kapanmış olabilir. Dns adresi o yüzden çalışmıyor olabilir.