Thomson tv hakkında görüşleriniz nedir

Yıllar önce ilk piyasaya girdiklerinde hd ready bir plazmasını kullanmıştım...
Sonra marka kayboldu piyasadan. O dönem için görüntü kalitesi vb iyi idi. Ancak teknoloji olarak geri kaldı ve görece kısa ömürlü oldu benim kullandığım tv.
Yeniden piyasaya girdiklerinde pek ilgilenmedim.

Thomson tv hakkında görüşleriniz nedir
Lütfen kuralları okumadan konu açmayınız. Takıldığınız yerler olursa sorabilirsiniz.
2- Tekrar Eden Konular: Spam ve reklam amaçlı aynı konuları tekrar tekrar açmak yasaktır. Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol ederek açmak daha faydalı olacaktır. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Bir kullanıcının birebir aynı konuyu açması, yeni açtığı konuda farklı bir şey sunmaması, skor puanı için tekrar eden konuları paylaşması yasaktır. Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde tekrardan konu açmayınız. Tespit edilirse kaldırılır ve uyarılırsınız.

Bu defalık diğer konuyu kilitliyorum.

Asya'da TCL , Avrupa'da Thomson
Kasım 2003'te TCL ve Fransa'nın Technicolor SA şirketi, dünya çapında televizyonlar ve DVD oynatıcılar üretmek için bir ortak girişim oluşturulduğunu açıkladı. TCL, ortak girişimin %67 hissesini aldı, Thomson SA hisselerin geri kalanını elinde tuttu ve TCL-Thomson tarafından yapılan televizyonların Asya'daki markası ve Avrupa'da Thomson ve RCA markaları altında pazarlanması konusunda anlaşmaya vardı.

Dünyada iyi yerlerde olsa da ülkemize geç gelmiş bir marka, kıbrıs da çok uzun zamandır var...

Geri