💠 Teste Tabii Texlerimiz ☑️

M3u listesini tv de ıptv ye uygulanıyormu. m3u link adresi manuel olark yazabilir
miyim
tv de m3u yu dosya olarak yükleyebileceğin bir uygulama varsa ona yükleyip izleyebilirsin. tv niz android ise en basitinden vlc player yükleyin m3u yu dosya olarak yükleyip izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar çatlayan patlayan olursa bana dosya numarası ile bilgi verin değişime gönderelim Malûm yaz moduna girdim sık kontrol edemiyorum Teşekkürler herkese

Hocam eline yüreğine sağlık birde EPG TV rehberi url biliyorsan sağlam güncel çalışan tam olacak saygılar cvp bekliyorum!!!

Hocam eline yüreğine sağlık birde EPG TV rehberi url biliyorsan sağlam güncel çalışan tam olacak saygılar cvp bekliyorum!!!

Televizo ya eklerken Çalma listesinden EPG yükle çektiği açık bırakın o kendini yükleme yapar

Televizo ya eklerken Çalma listesinden EPG yükle çektiği açık bırakın o kendini yükleme yapar
Hocam iptv pro kulanyom beleş tvde tv rehberi full calisyo iptvde 3,5 kanalın bilgisi cikiyo yok mu bildiğin epg url ekleyelim

Hocam iptv pro kulanyom beleş tvde tv rehberi full calisyo iptvde 3,5 kanalın bilgisi cikiyo yok mu bildiğin epg url ekleyelim

Harici EPG yok m3u larda Bizimkiler içinde gömülü gelir Televizo ile deneyelim

öncelikle eline sağlık hocam. liste ve görüntü kalitesi çok iyi. ama donma oluyor. tivimate'den izliyorum tek kişilik listeyi iki kişi aynı anda izliyormuş gibi takılıyor. bunun bir çaresi var mı yoksa herkes böyle takılma yaşayarak mı izliyor.?

öncelikle eline sağlık hocam. liste ve görüntü kalitesi çok iyi. ama donma oluyor. tivimate'den izliyorum tek kişilik listeyi iki kişi aynı anda izliyormuş gibi takılıyor. bunun bir çaresi var mı yoksa herkes böyle takılma yaşayarak mı izliyor.?

Kullandığınız sisteminizde ram yetersiz yada fazla uygulama nedeniyle sisteminiz de ağırlaşmalar olabilir wifi bağlantısı sorunu vsvs saymakla bitmiyor

hocam cevap için teşekkürler.
homatics v2 kullanıyorum 4gb ram 64 gb hafızası var. 500 mb gpon türksat internet var. cihazda en fazla 5-6 uygulama var (youtube, dosya yöneticisi bir kaç tane de yedek iptv uygulaması.)

Usta sağlasın harika bir uygulamamı ş tivimate de denedim ama ücretli...
Bu televizoda bazı özelikleri kilitli ayda 10 euroya premium alma istedim olmadı yardımcı olabilirmiş seninki pro mu

hepsi calisiyor kanal gecislerinde anlik acilma. cok sagol.

M3u8 liste halinde atarmısın usta tv ye ekleyelim eyvallah

M3u8 liste halinde atarmısın usta tv ye ekleyelim eyvallah
Konu Sahibi Dosya Olarak Bu Bolumde Paylasmayı,Bazı Sebeplerden Dolayı,
Uygun Gormustur.
Konu İlk Mesaj"da Bulunan,1" den 10"a Kadar 10 Tane Dosyalar, Paylasılmıstır.
İstediginiz Dosyayı İndirip,Player"inize Yukleyip,İzleyebilirsiniz.Saygılarımla.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 24505

🇹🇷 ✦ Tiger Panel Kanal içerik sayısı : 1347 adettir. ✦ 🇹🇷

12-05-2026 itibariyle 01 den 10 a kadar dosyalar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz.
İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler Olsun...
abi bazı kanalların donması normal mi?
bir de Dünya kupası için trt 1 Sence donar mı maç sırasında

Geri