⚡Tesla, İstanbul-İzmir Otoyolu üzerinde yeni şarj istasyonunu kullanıma açtı!

dehakan7

Müdavim
Konular
345
İnşası bir yıl önce başlayan 068 Gemlik dinlenme tesisindeki #Tesla Supercharger'lar hem gidiş hem dönüş istikametinde nihayet hizmete açıldı.
Türkiye'deki 7. şarj istasyonunu (çift yönler de sayılırsa 9.) açan Tesla, 2025'te 4'ü İstanbul'da olmak üzere en az 15 noktaya daha şarj hizmeti götürmeyi planlıyor.
Açılacak bazı istasyonlarda Tesla'nın 500 kW hıza ulaşabilen yeni nesil V4 güç kabinleri ve şarj ünitelerinin kullanılması bekleniyor.

1734430180053

Geçtiğimiz haftalarda Kuşadası'na gittim geldim, dönüşte tam lokasyonu bilmiyorum ama Tesla Supercharger'da da şarj ettim ve en yüksek ve stabil hızı Supercharger ile aldım. Bir de diğer markalarda (Trugo da dahil) şarj işleminin başlaması yaklaşık 30 saniye kadar sürüyorken, Supercharger'da başlat dediğim anda başlamıştı, bilemiyorum şans mı yoksa başka bir nedeni mi var ama çok şaşırmıştım.

Geçtiğimiz haftalarda Kuşadası'na gittim geldim, dönüşte tam lokasyonu bilmiyorum ama Tesla Supercharger'da da şarj ettim ve en yüksek ve stabil hızı Supercharger ile aldım. Bir de diğer markalarda (Trugo da dahil) şarj işleminin başlaması yaklaşık 30 saniye kadar sürüyorken, Supercharger'da başlat dediğim anda başlamıştı, bilemiyorum şans mı yoksa başka bir nedeni mi var ama çok şaşırmıştım.
O zaman ne diyelim , daha fazla supercharger istasyonu kurulsun herkes faydalansın bu kolaylıktan, yada diğer firmalar biraz daha kaliteli yapsın güç kabinlerini :)

Ben ancak telefonumu şarj ederim ;))
Geçmiş travma nedeniyle kullanamam kaldı ki binmeye bile çekindim yıllarca.
Yine de herkesin hayranlıkla baktığı şeyler yanında ben hep araba kullananlara hayranlıkla bakarım.

Gezelim bir gün @Latte , dönünce haber ver :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri