Temu Neden Bu Kadar Popüler ve Güvenilir mi? (Blog)

SNT 

Sinetech Yazarı ve Paylaşımcısı
Paylaşımcı
Konular
293
Son dönemde adından sıkça söz ettiren e-ticaret platformu Temu, sunduğu aşırı düşük fiyatlarla tüketicilerin ilgisini çekiyor. Ancak, güvenilirliği ve veri gizliliği konularında tartışmalar sürüyor.

İşte Temu hakkında merak edilenler:

Temu Neden Bu Kadar Ucuz?

Üreticiden doğrudan satış yapmakta. Temu, aracıları ortadan kaldırarak ürünleri doğrudan üreticilerden tüketicilere ulaştırıyor.

Dropshipping modeli ile çalışıyor. Depo, envanter yönetimi gibi maliyetleri minimize eden bu yöntem sayesinde düşük fiyatlar sunabiliyor.

Pazarı ele geçirme stratejisini benimsiyor. Şirket, ilk etapta kâr amacı gütmeyerek kullanıcı tabanını genişletmeye odaklanıyor.

temu

Türkiye’de Yasal mı?

• Temu’nun Türkiye’de bir ofisi veya yerel yapılanması bulunmuyor.
  • Türkiye’de doğrudan...

Detayları okumak için tıklayınız...

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

5 defa alışveriş yaptım. Güvenli. Hatta beğenmediğim ürünleri iade etmek istedim. Ürün kalsın, biz size parasını iade edelim dediler. 2 ürünü iade etmeden parasını verdiler.

• Beğen
Tepkiler: Pl1
çok fazla miktarda alışveriş yaptım.bir tek olumsuz işlemle karşılaşmadım.iadem oldu 3 günde para iadesi aldım.

100 kere alis veris yapmisimdir.hic bir sorunla karsilasmadim.urunde problem oldugu zaman direk parayi geri oduyorlar.3 senedirde alisveris yapiyorum hic anormal bir durumla karsilasmasim bazen hediye verirler .

100 kere alis veris yapmisimdir.hic bir sorunla karsilasmadim.urunde problem oldugu zaman direk parayi geri oduyorlar.3 senedirde alisveris yapiyorum hic anormal bir durumla karsilasmasim bazen hediye verirler .
bende öylesine indirdim temuyu ama sürekli bildirim geliyor bunları senin için seçtik falan filan diye

temunun mallari bence bir kurus etmez cöplük gibi iki üc sefer almaktansa biraz fazla verir saglam yerlerden alis veris yaparim amazon disinda almam.

Temu şans işi bazen görsel sizi yanıltıyor ve bekleme süresinin sonunda elinize beklediğinizden çok daha kalitesiz bir ürün gelebiliyor. Zaten hükümetin kısıtlamaları sayesinde artık pek albeniliği kalmasa da yine de aldığınız çoğu ürün nakliye masrafı bile olsa buradan daha ucuza geliyor.

gümüş diye aldık teneke çıktı metal diye aldık plastık çıktı pamuklu diye aldık polyester çıktı taş diye aldık plastık çıktı bidahamı asla parasında değiliz ürünler gercek cıkmadı yorum lardakiler yada ürün özellikleri tutmuyor

ha bide ürünü sepete atıyorsun sürekli fiyatlar değişiyor buda tutarsız

Hiç alışveriş yapmadım. Bir ara ödül var bilmem ne diye herkese yükletmeye çalışıyorlardı bu uygulamayı

Ben Temudan hiç bir şey almadım almamda Uygur Türklerini köle olarak çalıştırıyorlar diye duydum

Son derece güvenilir iç işleyişi profesyonel crm müşteri hizmetlerine sahip. Yönetimi müşteri bazlı . Sistemleri hatasız. Ücretsiz iade yapılıyor.
Çok değişik ve kullanışlı ürünleri temu sayesinde kullanıyorum memnunum.
.

Vergiler dönemine denk geldiği için kullanması nasip olmayan site. Bir de nedense TR'den girerseniz çoğu orjinal üreticiyi göremiyorsuz. Hep yerli satıcılar var. Kendince garip bir algoritması var sanırım. Tam çözmek zor. Tek anladığım alışveriş limiti yüksek olması gerekiyor. Orayı anladım. Ama yabancı alışveriş videoları ile bizim buradan girdiğimiz Temu'nun uzaktan yakından alakası yok. Onu çok iyi anladım.

Nedense bir türlü cesaret edip de alışveriş yapamadım. Özellikle bu gelen vergi muhabbetlerinden sonra hiç düşünmüyorum. 🥹

Geri