TEMU : diye bir internetten alışveriş sitesi çıkmış.Temu diye yazınca çıkıyor, 1200 TL. ye kadar mı ne alışveriş yapabliyorsun,..

Konular
3
TEMU : diye bir internetten N11 gibi alışveriş sitesi çıkmış.Temu TÜRKİYE diye yazınca çıkıyor,bütün mallar var gibi... 1200 TL. ye kadar mı ne alışveriş yapabiliyorsun,ve gümrük parasını da anında kesiyorlar,sonra sorun olmuyor, kargo parası da içinde...Ben yaptım,15 günde şiparişler geldi,başı şeyler nerdeyse 3 katı ucuza geldi . (Evlâtlara bilgi olsun diye yazdım,Bu biraz reklam gibi olduysa silebilirsin )

Ekli dosyalar

• Adsız.jpgggg.jpg
    Adsız.jpgggg.jpg
    359.7 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:
Merhaba link verir misiniz ?

TEMU : diye bir internetten N11 gibi alışveriş sitesi çıkmış.Temu diye yazınca çıkıyor,bütün mallar var gibi... 1200 TL. ye kadar mı ne alışveriş yapabiliyorsun,ve gümrük parasını da anında kesiyorlar,sonra sorun olmuyor, kargo parası da içinde...Ben yaptım,15 günde şiparişler geldi,başı şeyler nerdeyse 3 katı ucuza geldi . (Evlâtlara bilgi olsun diye yazdım,Bu biraz reklam gibi olduysa silebilirsin )
Temu çok uzun zamandır var.Fiyatlar başta cazip görünüyor ama kasaya gittiğinizde avantaj falan kalmıyor.

Sınır mınır nedir ya ne günlere kaldık hey allahım ülkenin durumu rezalet her yerde kota var sınır var özgürlükler hep kısıtlanıyor :rolleyes:

Sınır mınır nedir ya ne günlere kaldık hey allahım ülkenin durumu rezalet her yerde kota var sınır var özgürlükler hep kısıtlanıyor :rolleyes:
Hakan kardeşim,bu konu hakkında bilmeyenler olabilir diye bir başlık yazdım ,hoşuma gitmeyen yorumlar yazıyorlar ! bunu silemedim,silmek için yardımcı olup silebilirmisiniz. ( 80 yaşında bu kadar oluyor .)

Merhaba Gazi Bey @GAZİ REMZİ , başlık ve konu güncel bence kalmalı çünkü Temu gerçekten piyasaya çok agrasif girdi bende yakından takip etmeye çalışıyorum güzel kampanyaları var, yorumlarıda kişisel algılamayın sadece bilgi olan yerleri okuyarak da forumda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. saygılar.

elin Çinli sin e gümrük de dahil bukadar parayı vereceğim e yurdum esnafın a az daha farklı öder hem hızlı alışveriş yaparım hem param ülkemde kalır.. gösterildi gibi rakam çıkmıyor vergi gümrük üzerine koyuldugü zaman hiçbir anlamı kalmıyor.

Arkadaşlar Temu ile ilgili biraz bilgi de ben paylaşayım. İlk çıktığından bu yana ücretsiz kargo yöntemi var, ilk çıktığında düşük limit koymuştu ve alınan ürünlerin TR vergiside %60 değildi. zamanla;örnek 650 TL yi doldurmadan ödemeye geçemiyorsunuz. 650 tl ve üzeri alış veriş yaptığınızda vergi ile toplamı 1090 TL yi geçmemeli vs. Arada kredi-kupondu vs. veriyor çark çevirip 2500 kredi kazanıryorsunuz ama 650+vergi alacağınız ürünü aldıktan sonra kredi çıkıyor onu da tek seferde ya da 1000 TL vs şeklinde yapmıyor, 250 100 gibi yapıyor. Kısacası almak istediğiniz ürün ya da ürünler varsa o ürünlerin karşılığın TR ve Amazon gibi karşılaştırın, kalite vs. şartlar uygunsa alabilirsiniz. Kredi verdi tuzağına düşmeyin-ben deniyorum ödemeye gelene kadar seçiyorum ödemede 500 TL üzeri vergi çıkıyor vs. Arada bir ücretsiz 2 ürün seçtiriyor onları alabilmeniz için de 650 TL yi yine geçmeniz gerekiyor. Çin malı deyip geçmeyin yalnız gerçekten kalite ve sağlam ürünler var, 5 ürün aldınız toplam vergiyi 5 e bölün çıkan fiyatı 1 ürüne ekleyin o ürünün toplam fiyatını TR de bulamazsanız direk alın. Örnek: mutfak bataryasına takılan 3 çeşit su akıtan ürün,son derece kaliteli, birden fazla batarya ucu ile paketlenmiş geldi, mükemmel sağlamlıkta ve çok güzel çalışıyor. 3 adet uzun kollu pamuklu tshort toplamı vergi dahil 350 TL son derece güzel, saplam ve görselinde ki gibi, aynı ürün TR waikiki,defacto vs. de teki 399 TL gibi.

özetle ihtiyacınız olan ürünleri yukarıda ki yöntemlerle karşılaştırıp alış veriş yapabilirsiniz. Bazı ürünler gümrükten çabuk geçip 10 günde elinizde oluyor, bazı ürünler sanırım (elektronik saat vs.) gümrükte biraz daha incelenip sonra geliyor ki o da 15 günü geçmiyor.

temudan akıllı saat sipariş etmek istiyorum.ancak sunulan o fiyatın dışında ek fiyat alınır mı?
En son sepete geldiğinizde eklenecek birşey varsa eklenir ve son fiyatı görürsünüz

temudan akıllı saat sipariş etmek istiyorum.ancak sunulan o fiyatın dışında ek fiyat alınır mı?
dostum o saati bende gördüm ürün sepete ekledikten sonra satın alma işlemlerinde gümrük ücretini ni de ekliyor lar Satın almayı bitiriyor sun on ile on beş gün içinde ürün eline ulaşıyor ek ücret talep i olmuyor tek ödeme ile satın alma bitiriyor sun

Temu, Pinduoduo ile beraber Çin merkezli PDD Holdings tarafından işletilen elektronik ticaret hizmetidir. Temu platformu ilk olarak Eylül 2022'de Amerika Birleşik Devletleri'nde tanıtıldı. Çoğunlukla doğrudan Çin'den tüketicilere gönderilen, oldukça indirimli tüketim malları sunmaktadır.
alibaba daha ucuz oda cinli
ama yeter
usa made
alman made
en iyisi yerli malı gerisi hava civa
yeterince şeytan yarattık Avrupalı amarikan diye
artık bundan sonra inatla
YERLİ MALI

Geri