İndirim🔥🔥🔥 Temu 1500 TL İndirim Kuponu Ve Ücretsiz Ürün Alma Rehberi

Ranforth

Üye
Konular
31
Selamlar,

1 yıldan uzun süredir Temu uygulamasını kullanıyorum ve ücretsiz ve çok ucuz 20+ siparişim bulunuyor, sizlere en detaylı ve en doğru bilgiyi paylaşıyorum.

103173-690df57f18edb.png

NOT : SADECE YENİ ÜYELİKLER YA DA GERİ DÖNENLER İÇİN GEÇERLİDİR.

1-) Telefonuna Temu uygulamasını uygulama mağazasından indir (İlk defa indirdiğin bir telefon olmalı ya da 15 günden önce silmiş olmalısın )

2-) Uygulamayı açınca acw495984 kodunu arama çubuğuna yaz.

3-) Üyelik işlemini tamamla ve 1500 TL indirim kuponunu al.

4-) Uygulamayı kapatıp tekrar açın

5-) Arama kısmına frj072810 kodunu yazın.

6-) Şansınıza bağlı 2-5 ürün ücretsiz verecek.

7-) Yine şansınıza bağlı sizlere 300-500-700 TL gibi harcama koşulu koyacak.

:cool: Bunu da aldığınız kuponlarla çok düşük tutarlara ya da ücretsize düşürüp siparişi tamamlayın.

9-) Ürünler geldiğinde bana teşekkür edin :)

İyi günler.​

Şu açıklamayı da ben ekleyim: Uygulamayı açtığınızda yeni üye veya eski üye iseniz de bir çark çıkıyor çevir durdur 2000 TL kupon, bir şans daha diyor 500 TL kupon sonra gizli ödül diyor toplamda 3600 TL ye kadar bir kupon veriliyor. Bunu hak edebilmek için en az 360 TL üzeri bir veya birkaç ürün almanız gerekiyor. Ürünleri aldığınızda zaten TR vergi sistemi ile ürünün iki katına fiyat geliyor. Hadi aldınız 360 TL vergi 300 TL bu kadar parayı verdiğinizde 3600 TL kuponu hakediyorsunuz ve ücretsiz bu bedel üzerinden alış yapabilirsiniz. Şimdi örnek:carplay box 3600 TL alın ücretsize gelecek; KDV+ÖTV+GÜMRÜK SUNUŞ VERGİSİ.VS.VS. vergiyi ödemeniz gerekiyor ki 3600 TL lik ürünü alasınız. Bu durumda; hem ilk aldığınız ürün vergileri hem ücretsiz aldığınız ürün vergisi toplamı sizi memnun ederse(TR den daha ucuz olursa toplam maliyet) alabilirsiniz.
Denemek ücretsiz;)

Geri