Televizyonun kendi kendine açılması hakkında

Televizyonuma Next start 4k tv box bağlı, her iki kumada ile tv kapanıp açılıyor. Next in kumadası ile de tv kapalı iken açmaya bastığımda tv box direk açılıyor. Ama şöyle bir sorunumun var elektrikler gidip gelince televizyon kendi kendine açılıyor. Daha sonra sorunu anlayabilmek için tv kapalı iken tv box ın güç kablosunu çıkartıp taktım televizyon tekrar açıldı. Sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olabilir misiniz
Merhaba, tüm mesajları okudum. Mümkünse televizyonun tam modelini, şu an tv'deki sistemin versiyonunu, eğer mümkünse tv'nin arkasındaki seri numarasını, Google TV mi Android TV'mi olduğunu yazar mısınız? Sorun sadece CEC ile ilgili olmayabilir. Garanti devam ediyor mu? Onu da belirtiniz lüffen.

bazi LCD ve yeni model tv ler yeni update geldiginde tv kapalida olsa otomatik güncelleme yapar bu güncellemede tv acilir. ama tv sik sik kendi kendini aciyorsa iki cihazin bir biriyle baglantili olmasindan kaynakli durum. bunu önlemek icin de tv ve box cihaz HDMI baglanti ayarlarindan her ikisinide uyumlu ayar yapilmalidir. ve özellikle tv uyku modunu acik kalma süresini en fazla 4 saate ayarlayin.olurya evde olursunuz olmassiniz.

Aynı sorunu yaşadım çözümü Tv box ayarlarda
HDMI CEC ten One key play i kapatmak diğer ayarlar açık kalabilir

Geri