Yardım Televizyon

dene61

Üye
Konular
18
Selam Arkadaşlar 55 Ekran hagı Tv alırdınız.

Modelle Marka ve işletim sistemi

Google Tv mi

Android Tv mi

Artık android tv olmayacak bundan sonra gelenler google tv olarak çıkacak zaten yine de siz bilirsiniz...

Televizyon özellikleri ve paneli önemli. Kaliteli ve zevkli bir izleme ile nasıl olsa android tv box kullanma avantajınız devam edebileceği için (daha geniş kapsamlı uygulama desteğinden dolayı) sizi memnun edecek bir tanesine kendiniz karar verin.

Evet buradan çoğu zaman teknolojik ürünlerde öneride bulunuyor ya da alınan ürünü kötüleyip "neden onu aldın, olmasaydın daha iyiydi" gibi yorumları da okuyoruz. Bu yüzden kendi tercihiniz olması ve memnuniyetinizi paylaşmanızı veya hayal kırıklığı oluyorsa sebeplerini bilmeyi tercih ederiz.

Kim bilir belki de kendi tercihiniz olacak televizyonu önerebilecek kadar beğenecek ve bizimle paylaşacaksınız.

Selam Arkadaşlar 55 Ekran hagı Tv alırdınız.

Modelle Marka ve işletim sistemi

Google Tv mi

Android Tv mi
geçen bir tcl önermiştim ama beğenmedin galiba ben iki ay araştırma elektronik cihazlar hakkında yeterli bilgim olduğu halde sonun da sana önerdiğimin 65 inc sini aldım tabi bu araştırma internet smart tv olaylarını radat kullanma tv box vs cihazlardan kurtulma maksadının sonucu verdiğim bir karar 55 inc bir tv alayım da farketmez dersen ucuzda olsun yerli marka onvo dan başlarsın bimde bile satılan tcl var gidersin yok illada marka olsun dersen samsung lg vs var

Tabii ki ekonomik durum meselesi... -de zaten hepsi eskiyor, 55" ıvır zıvırlı bir markaya vereceğiniz parayla 65" yerli üretim markaya takın box bakın keyfinize derim.

Geri