TELEVİZO Uygulaması Yardım.

Grimm03

Üye
Konular
5
Selamün aleyküm öncellikle bu TELEVİZO uygulamasında film izlerken görüntü kalite ayarini bir türlü bulamadım 720p ile başlıyor 1080 p ye cikaramiyorum varmı öyle bir ayar varsa resimli bir şekilde biri atabilirmi nerede olduğunu lütfen

Ben de kalite seçmeyi bulamadım. Yayın düşük kalitede başlıyor, internet hızı yettiğince otomatik yükseltiyor uygulama.
Bu arada televizo yardımlaşması konusu vardı oradan da sorabilirdiniz:
Televizo yardımlaşma başlığı

Selamün aleyküm öncellikle bu TELEVİZO uygulamasında film izlerken görüntü kalite ayarini bir türlü bulamadım 720p ile başlıyor 1080 p ye cikaramiyorum varmı öyle bir ayar varsa resimli bir şekilde biri atabilirmi nerede olduğunu lütfen
Kalite ayarı yok, kalite kullandığınız liste ile ilgilidir yani kullandığınız liste hangi kalitede yayın veriyor ise onu alırsınız.

selam arkadaşlar
TELEVİZO uygulamasının Samsung TİZEN için olanı var mı

selam arkadaşlar
TELEVİZO uygulamasının Samsung TİZEN için olanı var mı
malesef.. tizen çok sıkıntı hocam ya ülkemizde halen satılıyor millette alıyor ama kapalı sınırlı sıstem genclere hıtap etmıyor standart seyler var malesef.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251111_155733_Gallery.jpg
    Screenshot_20251111_155733_Gallery.jpg
    335.9 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak samsung s24 var televizyo uygulamasını kullanıyordum fakat son bir haftadır hangi m3u yu girsem bir türlü açmıyor aynı m3u yu arkadaşın telefonunda deniyorum onda açıyor acaba çocuklar telefonun ayarlarınımı bozdu bilgi verebilecek olan olursa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak samsung s24 var televizyo uygulamasını kullanıyordum fakat son bir haftadır hangi m3u yu girsem bir türlü açmıyor aynı m3u yu arkadaşın telefonunda deniyorum onda açıyor acaba çocuklar telefonun ayarlarınımı bozdu bilgi verebilecek olan olursa sevinirim.

1. Telefonunuzun Ayarlar'ına gidin.
  2. Uygulamalar'a (veya Uygulama Yöneticisi) girin.
  3. Kullandığınız IPTV uygulamasını (Örn: Tivimate, IPTV Smarters, Set TV vb.) bulun ve seçin.
  4. Depolama bölümüne girin.
  5. Önce Önbelleği Temizle'yi, ardından Verileri Temizle'yi seçin.
  6. Uygulamayı yeniden başlatın ve M3U dosyasını tekrar yüklemeyi deneyin.
  • Ayarlar > Uygulamalar > [IPTV Uygulamanız] yolunu izleyin.
  • İzinler bölümüne girin. Uygulamanın çalışması için gerekli olan Ağ/İnternet erişimi izinlerinin verilip verilmediğini kontrol edin. (Genelde bu izin varsayılan olarak verilir ve kaldırılamaz, ancak kontrol etmekte fayda var.)

Bir diğer yontem ise ag ayarları sıfırlama yap baktın hiç olmadı bu gelıyor aklıma hocam

Teşekkürler ama dediklerinizin hepsini yaptım olmadı maalesef.

Teşekkürler ama dediklerinizin hepsini yaptım olmadı maalesef.
Ayarlar > Bağlantılar > Diğer bağlantı ayarları > Özel DNS kısmına girip “Otomatik” seçili olduğundan emin ol.

Ayarlar > Uygulamalar > [uygulama adı] > İzinler kısmında tüm gerekli izinlerin (özellikle “Depolama” veya “Dosya erişimi”) açık olduğuna emin ol.

Aynı M3U linkini farklı bir IPTV uygulamasında (örneğin “TiviMate” veya “OTT Navigator”) dene.

Geri