Selamün aleyküm öncellikle bu TELEVİZO uygulamasında film izlerken görüntü kalite ayarini bir türlü bulamadım 720p ile başlıyor 1080 p ye cikaramiyorum varmı öyle bir ayar varsa resimli bir şekilde biri atabilirmi nerede olduğunu lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kalite ayarı yok, kalite kullandığınız liste ile ilgilidir yani kullandığınız liste hangi kalitede yayın veriyor ise onu alırsınız.Selamün aleyküm öncellikle bu TELEVİZO uygulamasında film izlerken görüntü kalite ayarini bir türlü bulamadım 720p ile başlıyor 1080 p ye cikaramiyorum varmı öyle bir ayar varsa resimli bir şekilde biri atabilirmi nerede olduğunu lütfen
Listenizin ömrü dolmuştur, farklı bir liste deneyin.bende yayınlar gitti telvizo da
malesef.. tizen çok sıkıntı hocam ya ülkemizde halen satılıyor millette alıyor ama kapalı sınırlı sıstem genclere hıtap etmıyor standart seyler var malesef.selam arkadaşlar
TELEVİZO uygulamasının Samsung TİZEN için olanı var mı
Selamün aleyküm öncellikle bu TELEVİZO uygulamasında film izlerken görüntü kalite ayarini bir türlü bulamadım 720p ile başlıyor 1080 p ye cikaramiyorum varmı öyle bir ayar varsa resimli bir şekilde biri atabilirmi nerede olduğunu lütfen
Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak samsung s24 var televizyo uygulamasını kullanıyordum fakat son bir haftadır hangi m3u yu girsem bir türlü açmıyor aynı m3u yu arkadaşın telefonunda deniyorum onda açıyor acaba çocuklar telefonun ayarlarınımı bozdu bilgi verebilecek olan olursa sevinirim.
→ Ayarlar > Bağlantılar > Diğer bağlantı ayarları > Özel DNS kısmına girip “Otomatik” seçili olduğundan emin ol.Teşekkürler ama dediklerinizin hepsini yaptım olmadı maalesef.
Modem den bağlanıyorsanız, modemi resetleyin. Ya da mobil şebeke üzerinden deneyin.Teşekkürler ama dediklerinizin hepsini yaptım olmadı maalesef.