patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Ayarlardan çalma listesi seçeneğine gidin kırmızı olanlar patlamış olanlardır.böyle bir uyarı veriyor bazen, hangi liste olduğunu nasıl bulacağım ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ayarlardan çalma listesi seçeneğine gidin kırmızı olanlar patlamış olanlardır.böyle bir uyarı veriyor bazen, hangi liste olduğunu nasıl bulacağım ?
Burada virus total linki bırakıldı inceleyin . Çok korkuyorsanız banka işlemleri vs. yaptığınız cihazlara kurmayın. Zira yapısıyla oynanmış uygulamalar her zaman risk taşımaktadır , bunu aklınızda bulundurun. Ayrıca sisteminizde kurulu olan 1.9.4.0 olanı da tekrar virus taramasından geçirin .Arkadaşlar Televizonun kırık 1.9.4 versiyonunu kullanıyorum. Bu konu altında daha üst kırık versiyonlar diye paylaşılan 1.9.6 ve 1.9.7 versiyonlarını indirip kurmak istedim. Ancak telefon her iki sürümde de virüs uyarısı verdi ve korktum kurmadım. Bunları deneyen var mı? Virüs uyarısı kırık 1.9.4 ve 1.9.3 sürümlerinde çıkmazken bunlarda çıkması beni korkuttu. Kurup kullanan var mı bunları?
Hocam 1.9.4ü aynı telefona kaç defa kaldırıp kurdum, böyle uyarı vermedi. Onun için kullanan var mı diye merak ettim. TV boxta deneyeyim bakalım. Artı özellikleri yoksa zaten 1.9.4e devam ederim. Teşekkürler.Burada virus total linki bırakıldı inceleyin . Çok korkuyorsanız banka işlemleri vs. yaptığınız cihazlara kurmayın. Zira yapısıyla oynanmış uygulamalar her zaman risk taşımaktadır , bunu aklınızda bulundurun. Ayrıca sisteminizde kurulu olan 1.9.4.0 olanı da tekrar virus taramasından geçirin .
Televizo full türkçe 1.9.6.50 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)
1.9.7.X e kadar extra bir özellik yoktur . 1.9.6.50 olan sürüm 1.9.4.0 ile aynıdır , sadece iyileştirme yapılmıştır. 1.9.4.0 da sorun yaşamıyorsanız bu sürümle devam edin.Hocam 1.9.4ü aynı telefona kaç defa kaldırıp kurdum, böyle uyarı vermedi. Onun için kullanan var mı diye merak ettim. TV boxta deneyeyim bakalım. Artı özellikleri yoksa zaten 1.9.4e devam ederim. Teşekkürler.
Hocam zaten vazgeçtim. Çünkü TV boxta Sakultah üstadın eski kablo listesinin kanal sıralamasını manuel olarak tek tek yapmıştım ve hala hepsinin çalıştığını farkettim. Bu sıralama ile tekrar uğraşmamak için denemekten vazgeçtim. Sorun da yaşamıyorum. Dediğiniz gibi bir fark olmadığını da öğrendikten sonra macera aramaya gerek yok. Çok teşekkürler.1.9.7.X e kadar extra bir özellik yoktur . 1.9.6.50 olan sürüm 1.9.4.0 ile aynıdır , sadece iyileştirme yapılmıştır. 1.9.4.0 da sorun yaşamıyorsanız bu sürümle devam edin.
1.9.4.0 ile aldığınız yedeklemeyi 1.9.6.50 e yükleyebilirsiniz. tek tek elinizle girmenize gerek yoktur.Hocam zaten vazgeçtim. Çünkü TV boxta Sakultah üstadın eski kablo listesinin kanal sıralamasını manuel olarak tek tek yapmıştım ve hala hepsinin çalıştığını farkettim. Bu sıralama ile tekrar uğraşmamak için denemekten vazgeçtim. Sorun da yaşamıyorum. Dediğiniz gibi bir fark olmadığını da öğrendikten sonra macera aramaya gerek yok. Çok teşekkürler.
Hocam onu biliyorum kastettiğim bu değil. Sakultah üstadın listelerinin linkleri değiştiği için liste linklerini yeniden girmek gerekecek linkleri yeniden girince kanal sıralaması değişiyor. Şu anda TV boxta eski linkler çalışmaya devam ediyor. Bunu yedek alıp geri yükleyince eski linkler olduğu için yedek çalışmaz oluyor. Telefonda bunu tecrübe ettim.1.9.4.0 ile aldığınız yedeklemeyi 1.9.6.50 e yükleyebilirsiniz. tek tek elinizle girmenize gerek yoktur.
Şimdi dediğinizi anladım. doğrudur sıralama değişir. Aslında onun bir çözümü var ama, sürekli değişen adreslerde çalışmaz.Hocam onu biliyorum kastettiğim bu değil. Sakultah üstadın listelerinin linkleri değiştiği için liste linklerini yeniden girmek gerekecek linkleri yeniden girince kanal sıralaması değişiyor. Şu anda TV boxta eski linkler çalışmaya devam ediyor. Bunu yedek alıp geri yükleyince eski linkler olduğu için yedek çalışmaz oluyor. Telefonda bunu tecrübe ettim.
Çözümü merak ettim, bilmek isterdim. Şimdi çözüm olmasa bile gün gelir lazım olabilir.Şimdi dediğinizi anladım. doğrudur sıralama değişir. Aslında onun bir çözümü var ama, sürekli değişen adreslerde çalışmaz.
Ben de tam emin değilim , deneyip net birşey yazarım.Çözümü merak ettim, bilmek isterdim. Şimdi çözüm olmasa bile gün gelir lazım olabilir.![]()
Tşkler kardesimen sona yakin bu var
1.9.7.44
bunu buldum piyasada pro surumu bu ekran full oluyo gayette stabil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kolay gelsin Hocam siz test ettinizmi bende 1.9.40 var burdan sizin paylasmis oldugunuzu indirdim ne gibi farklar var soylerseniz ona gore bilgimiz olur saygilarimlaSon versiyon konu başına eklendi...
Çok bir fark yok sadece yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.Kolay gelsin Hocam siz test ettinizmi bende 1.9.40 var burdan sizin paylasmis oldugunuzu indirdim ne gibi farklar var soylerseniz ona gore bilgimiz olur saygilarimla
O zaman gerek yok hocam 1.9.40 devam saolun bilgi icin.Çok bir fark yok sadece yedekleme ve geri yükleme çalışmıyor.
Elinize sağlık hocamSon versiyon konu başına eklendi...