Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tam temiz şekilde uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.Ben indirdim ilk indirdiğimde kanal resimleri ve filmlerin resimleri gözüküyordu sonra yok oldu uygulama verisini sildim yine düzeldi sonra yine gitti nasıl düzeltebilirim?
Şimdi .backup yedek dosyasından tekrar yükleyerek denedim yedek yüklenince ilk yerel filmler klasörüne giriyorum hepsinin küçük resmi geliyor sonra başka bir kategoriye giriyorum onlarında çoğu geliyor ondan sonra film dizi tv fark etmez hangi klasöre girersem gireyim küçük resimler yok. Sanırım resim önbelleği doluyor. 7 8 tane program denedim böyle bir sorun yoktu. (Temiz apk indirmeyi denedim hatta tabletimde de aynı sorun var)Tam temiz şekilde uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.
Uygulama içinde bunu yapamazsınız , dilerseniz kanalları 'Favoriler' bölümüne ekleyerek sıralı bir liste oluşturabilirsiniz.yeni grup klasörü oluşturnak mümkün mü bulamadım?
İçinde kayıtlı listeleriniz varsa yedeğini alın ,eskisini kaldırın ,ilk mesajdaki sürümü indirip kurun.Uygulamayı türkçe yapıyorum ama ingilizce yine dil seçeneklerine girdiğim zaman türkçe işaretli
Bu `Google play store' sürümü , oradan takip edip bilgiye ulaşabilirsiniz.
Listeleri eklerken güncelleme sıklığını "açılışta" olarak seçin. Uygulamada herhangi bir listeyi çalıştırdığınızda günceller.tüm listeleri aynı anda güncelleme yapmanın kısayolu var mı ?
Bu sadece oynatıcıdır. Forumda paylaşılan bir çok liste oluyor, kimi kısa ömürlü,kimi sürekli güncel tutulan,takip ediniz.Ben ılk kez kurdum uygulamayı ama içinde herhangi bi kanal paketi yok sanırım , onu nereden bulabilirim burada ilk sayfalarda bi link verilmiş onu ekledim lakin çalışmadı kanallar ...
Eyvallah hocam saolasın ...@Gustasgun
Konu 'DRAG10 [
] M3U LİSTESİ
' Öneri -
DRAG10 [
] M3U LİSTESİ
Konu 'Bekx M3U Listesi' Öneri - Bekx M3U Listesi
Konu '![]()
7636
![]()
adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.
![]()
'
![]()
7636
![]()
adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.
![]()
![]()
Bunu arka plan da(uygulama kapalı iken) otomatik yapmaz , örn: 50 adet listeniz var herhangi bir listeye tıkladığınız'da güncellemeye başlar.televizo birçok playlistim var.herbirini güncellemesini hergün aldım.şimdi baktım 3 gün geçmiş hiçbir listeyi güncellememiş.Bir tanesi manuel güncelle dedim güncelledi.sorun ne olabilir ? neden güncelleme yapmamış tüm listeleri
Manuel yapmanız gereken tek şey listedekilerden birisini seçmek . tek tek manuel güncelleme yapmanıza gerek yok. Bir liste gün içerisinde 09.00 da güncellendiyse , ertesi gün 08.00 de güncelleme yapmaz . 09.01 de güncelleme yapar.o halde güncellenecek olan listeyi seçip tek tek manuel güncelleme yapmalıyım çözüm olarak.Aslında birçok listelerden oluşturduğum favori listesini kullanıyorum.