Televizo full türkçe 1.9.6.50 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Box için Tvmate alternatifi ararken buna rastladım arkadaşlar.(büyük listelerde aşırı kasıyor)
Hem telde hem tv de (mi stick 4k)denedim sorun yok.
En güzel tarafı istemediğiniz yayınları yada katagorileri kapatabiliyorsunuz.
Misal ben telefonda listeleri düzenledim programın içinden yedek aldım onu da tv ye attım yedeği tekrar geri yükledim.sorunsuz çalıştı.
Kanal geçişleri arayüz hızı gerçekten iyi.
ihtiyacı olanlar deneyebilir.
smart tv e yükleme yapabiliyormuyuz?

Box için Tvmate alternatifi ararken buna rastladım arkadaşlar.(büyük listelerde aşırı kasıyor)
Hem telde hem tv de (mi stick 4k)denedim sorun yok.
En güzel tarafı istemediğiniz yayınları yada katagorileri kapatabiliyorsunuz.
Misal ben telefonda listeleri düzenledim programın içinden yedek aldım onu da tv ye attım yedeği tekrar geri yükledim.sorunsuz çalıştı.
Kanal geçişleri arayüz hızı gerçekten iyi.
ihtiyacı olanlar deneyebilir.
10 NUMARA PROGRAM.SAĞOL

bu televizo da vlc de gördügüm geri sarmayı yapamıyorum mesela ulusal kanallarda atıyorum 30 dk sarma var televizo da yapamıyorum yada yapan hangi iptv player televizo fazla listeyi ucretsiz ekleme özelligi ile hoşuma gitti aslında

Ekli dosyalar

• ace-player-channels.m3u
    15.1 KB · Görüntüleme: 65
HER iki linkte de epg mevcut değil hatası veriyor ne yapmalıyım
O şans oluyor biraz. Epg listelerini oynatıcı ayarlarından hem m3u listesinden hem de mevcut diğer epg listelerinden birden almaya ayarlayabilirsiniz.
Eğer liste Epg verilerini de çekemiyorsa ayrıca EPG listesi eklemeniz gerekebilir. Bu sefer de epg listelerinin kanalları nasıl tanımladığına göre verimli sonuç verir. Mesela listede kanal TRT diye geçiyordur ama Epg listesinde TRT.tr gibi bir isimde yer alıyordur. Karşılaştırma yapamazsa mevcut listedeki isimle yine Epg mevcut değil gibi bir hata verebilir.

Mesela bu hayatiptv'nin en son 10 ay önce oluşturulan Epg listesi. Kanal isimlerine bakarsanız bir çoğu mevcut ama listelerinizle oradaki veriler uyuşmayabilir.

Hocam express vpn apksı çalışıyorsa atar mısınız size zahmet 😁
Yükledim Google Drive adresine. İndirince haber verir misiniz sileyim dosyayı ;)

Bu arada telefona da android box'a da kurulabilir ama android box ana ekranında ya da uygulamalar altında görünmez. Sistem uygulamaları içinden açmanız gerekir ya da Projectivy Launcher kullanıyorsanız ana ekranda görürsünüz direkt.

Yükledim Google Drive adresine. İndirince haber verir misiniz sileyim dosyayı ;)

Bu arada telefona da android box'a da kurulabilir ama android box ana ekranında ya da uygulamalar altında görünmez. Sistem uygulamaları içinden açmanız gerekir ya da Projectivy Launcher kullanıyorsanız ana ekranda görürsünüz direkt.

tv box ana ekramda görünmeyen uygulamalar içindir, 3-5 farklı varyasyonu mevcuttur deneyip yazın farklı bir başlıkta yükleyelim,saygılar.

Ekli dosyalar

• screenshot_20250110_070643.jpg
    screenshot_20250110_070643.jpg
    211.8 KB · Görüntüleme: 35
  • screenshot_20250110_070826.jpg
    screenshot_20250110_070826.jpg
    311.5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

tv box ana ekramda görünmeyen uygulamalar içindir, 3-5 farklı varyasyonu mevcuttur deneyip yazın farklı bir başlıkta yükleyelim,saygılar.

Benim için sorun değil.
Gerekiyorsa apk dosyasına box uyumlu mod ekliyor ve ana ekranda gösteriyorum ya da projectivy launcher ile ana ekrandan kullanıyorum.

Yine de deneyip size geri dönüş yapacak olanlar olabilir bunu bir sorun olarak görüyorlarsa.

Eklediğiniz dosyayla ilgili bilgi de eklerseniz en azından indirmeden önce ne indirdiklerini daha iyi bilir herkes.

Hocam geç dönebildim fakat dosyayı yükledim, teşekkür ederim

Geri