Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ne bu şimdi özel davet mi ne paylaşım yapacaksın m3u güzel buradan al orda sat paylaşım yapan biziz zatenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bence telegram dan indirmek daha kolay olurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
sadece burda ve bildiklerimi 0aylasmak burayi birakin dedmedim yanlis anlasildiysa silerimne bu şimdi özel davet mi ne paylaşım yapacaksın m3u güzel buradan al orda sat paylaşım yapan biziz zaten
yok estafurlah ta burada yazman bana göre anlamsız geldisadece burda ve bildiklerimi 0aylasmak burayi birakin dedmedim yanlis anlasildiysa silerim
Canım benim ikidebir reklam yapıp durma saçma sapan konular açarak forumuda meşgul etme benceZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Paylaşımınız varsa burada yapınız, reklam yasak değil evet ama sadece reklam ve davet içeren konular yasaktır.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.