Merhaba arkadaşlar telefon seçimi hakkında pek bilgimin olmaması sebebiyle , banka mobil uygulamaları ,rahatça whatsap uygulamasını kullanacağım bir telefon almayı düşünüyorum.konuya ilişkin bilgilendirme ricası ile ilginiz için teşekkür,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu fiyata en güzeli yurt dışı Xiaomi ya da Redmi almak, çift hat kayıt yapılmış şöyle bir ilan var. Mağazadan daha önce bir kaç kere alışverişim oldu, pek çok arkadaşımı da oraya gönderdim, şu ana kadar kimse bir sorun yaşamadı, sahiplerini tanımıyorum, kendiniz gidip konuşabilirsiniz, aklınıza yatarsa alın. Ayrıca mutlaka başka alternatif mağazalarla da görüşün derim.20.000 tl kadar olabilir.
Hocam önerdiğiniz cihaz piyasanın en iyilerinden. Yurtdışına girmek istemedim yoksa kendim de yurtdışı kullanıyorum ve çevreme de öneriyorum.Bu fiyata en güzeli yurt dışı Xiaomi ya da Redmi almak, çift hat kayıt yapılmış şöyle bir ilan var. Mağazadan daha önce bir kaç kere alışverişim oldu, pek çok arkadaşımı da oraya gönderdim, şu ana kadar kimse bir sorun yaşamadı, sahiplerini tanımıyorum, kendiniz gidip konuşabilirsiniz, aklınıza yatarsa alın. Ayrıca mutlaka başka alternatif mağazalarla da görüşün derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İlandaki mağaza yurt dışı telefonlar satıyorHocam önerdiğiniz cihaz piyasanın en iyilerinden. Yurtdışına girmek istemedim yoksa kendim de yurtdışı kullanıyorum ve çevreme de öneriyorum.
Tecno camon 30 5G telefonu öneririm. Sistem yavaş yavaş 5G ye geçiyor.20.000 tl kadar olabilir.
200 mü nasıl memnun musun suya filan dayanklı değil diyolar yağmurda filan ıslak el nasıl ?Uygun fiyatlı Honor telefonları genelde iyi olur araştırın derim. Bende Honor kullanıyorum.
Bende Honor X8a. Türkiye'de satışı yok diye biliyorum. Oyun falan oynamıyorum. İşimi görüyor yani bir öğrenci olarak. Herkesin telefondan beklentisi farklıdır. Araştıra bilirsiniz. Benim beklentilerimi karşılıyor şimdilik.200 mü nasıl memnun musun suya filan dayanklı değil diyolar yağmurda filan ıslak el nasıl ?
Realme 12 proMerhaba arkadaşlar telefon seçimi hakkında pek bilgimin olmaması sebebiyle , banka mobil uygulamaları ,rahatça whatsap uygulamasını kullanacağım bir telefon almayı düşünüyorum.konuya ilişkin bilgilendirme ricası ile ilginiz için teşekkür,