telefon seçimi yardım

snobdoc

Üye
Konular
3
Merhaba arkadaşlar telefon seçimi hakkında pek bilgimin olmaması sebebiyle , banka mobil uygulamaları ,rahatça whatsap uygulamasını kullanacağım bir telefon almayı düşünüyorum.konuya ilişkin bilgilendirme ricası ile ilginiz için teşekkür,

İlk önemli olan bütçe ondan sonra değerlendirelim

bu arada güncellemeler ile 4-5 yılda çöp olabiliyor

easycep şubesine git bütçeni söyle 2. el uygun iphone al. 3-4 sene idare eder alacağın telefon değer kaybı az olduğu için bu sürede eline para geçerse daha iyisiyle değişirsin. Taksit imkanı vs'de var.

20.000 tl kadar olabilir.
Bu fiyata en güzeli yurt dışı Xiaomi ya da Redmi almak, çift hat kayıt yapılmış şöyle bir ilan var. Mağazadan daha önce bir kaç kere alışverişim oldu, pek çok arkadaşımı da oraya gönderdim, şu ana kadar kimse bir sorun yaşamadı, sahiplerini tanımıyorum, kendiniz gidip konuşabilirsiniz, aklınıza yatarsa alın. Ayrıca mutlaka başka alternatif mağazalarla da görüşün derim.

Bu fiyata en güzeli yurt dışı Xiaomi ya da Redmi almak, çift hat kayıt yapılmış şöyle bir ilan var. Mağazadan daha önce bir kaç kere alışverişim oldu, pek çok arkadaşımı da oraya gönderdim, şu ana kadar kimse bir sorun yaşamadı, sahiplerini tanımıyorum, kendiniz gidip konuşabilirsiniz, aklınıza yatarsa alın. Ayrıca mutlaka başka alternatif mağazalarla da görüşün derim.

Hocam önerdiğiniz cihaz piyasanın en iyilerinden. Yurtdışına girmek istemedim yoksa kendim de yurtdışı kullanıyorum ve çevreme de öneriyorum.

Hocam önerdiğiniz cihaz piyasanın en iyilerinden. Yurtdışına girmek istemedim yoksa kendim de yurtdışı kullanıyorum ve çevreme de öneriyorum.
İlandaki mağaza yurt dışı telefonlar satıyor :) Tabii ki yurt dışından kendimiz almak çok daha ucuza gelir ama imei repair yapılmış bu telefonlar da gayet makul.

Son düzenleme:
Ben oppo kullanıyorum donma takılma yok.
O kadar yere düştü o kadar yere fırlatın maçlarda tık Yok maşallah

Uygun fiyatlı Honor telefonları genelde iyi olur araştırın derim. Bende Honor kullanıyorum.

200 mü nasıl memnun musun suya filan dayanklı değil diyolar yağmurda filan ıslak el nasıl ?
Bende Honor X8a. Türkiye'de satışı yok diye biliyorum. Oyun falan oynamıyorum. İşimi görüyor yani bir öğrenci olarak. Herkesin telefondan beklentisi farklıdır. Araştıra bilirsiniz. Benim beklentilerimi karşılıyor şimdilik.

banka bilgilerin ve internet bankaciligi kullananlar icin en güvenilir garanti tlf iphone her bir bucuk iki aya bir güvenlik güncelemesi veren apple dir. android tlf güvenlik bakimindan her zaman icin sahsen sakincali görmüsümdür. tabi herkesin de kendine göre bir bütcesi geliri gideri vardir.

Poco serisi. Memnun kalırsınız. Bütçenize göre olanı alın. Hemde TR garantili.

Merhaba arkadaşlar telefon seçimi hakkında pek bilgimin olmaması sebebiyle , banka mobil uygulamaları ,rahatça whatsap uygulamasını kullanacağım bir telefon almayı düşünüyorum.konuya ilişkin bilgilendirme ricası ile ilginiz için teşekkür,
Realme 12 pro

Geri