Telefon için reklam engelleyici varmı uygulama

Adguard vpn , adguard dns ayarı, blockada uygulaması da reklam engellemesi yapar

Telefon için uygulama olmadan özel DNS adresi ekle diyerek dns.adguard.com adresini eklemek yeterli.

Teşekkür ederim oldu
Rica ederim. Bazen engelden dolayı içeriklere ulaşamazsanız yani reklam engelleme tespit edildi gibi uyarı verirse erişmek için kapatır eriştikten sonra tekrar açarsınız. Çünkü bazı web siteleri ve uygulamalar reklam engelleyici tespit edildi uyarısı verebiliyor ve DNS olarak eklediğinizi unuttuysanız program falan kullanmıyorum ya da açık değil şu anda diye düşündürebiliyor tabi DNS akla gelinceye kadar ;))

Rica ederim. Bazen engelden dolayı içeriklere ulaşamazsanız yani reklam engelleme tespit edildi gibi uyarı verirse erişmek için kapatır eriştikten sonra tekrar açarsınız. Çünkü bazı web siteleri ve uygulamalar reklam engelleyici tespit edildi uyarısı verebiliyor ve DNS olarak eklediğinizi unuttuysanız program falan kullanmıyorum ya da açık değil şu anda diye düşündürebiliyor tabi DNS akla gelinceye kadar ;))
DNS ekranındaki kısmı da olarak paylaşabilirmisiniz

Hesabımdaki sorundan dolayı mesaj editörünü kullanamıyorum. Upload ederek ekleyebildim sadece görselleri.

IMG-20241215-184953.jpg

IMG-20241215-185016.jpg

Geri