Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dizipal 1 dizipal 2... Dizipal 1720Tele17 pro max'a kadar kapatılmaya devam eder. Hayırlı olsun diyelim.
Yayına Youtube'dan mı devam edecek. ?
Hayırlı olsunKayyum atanan Tele1in istifa eden kadrosunun önemli bir bölümünü barındıran platform bu gece Tele1 in kapatıldığı saat 19:28 de yayına başlıyor
Youtube'dan yayınlarTele17 pro max'a kadar kapatılmaya devam eder. Hayırlı olsun diyelim.
Yayına Youtube'dan mı devam edecek. ?
Çok Güzel Haber, Emeği geçeceklere şimdiden Şahsım Adına Teşekkürler,
Besleme Tek Tip Tek Ses Torpillileri takip edeceğime, Onlar Tv, Tele2, Halk tv yeter
Kesinlikle katılıyorum seçim zamanı muhalefeti önde gösterip yalandan kazanıyoruz, kazandık diyen kimlerdi ne çabuk unutuldu. Hepsi yalan, dolan hiçbiri güvenilir değil yurtdışından, x' ten bile takip etseniz haberleri artık daha güvenilir maalesef medya sektörü de tıpkı sağlık, eğitim, adalet, ekonomi... sistemleri gibi çökmüş ve bitik durumda yazık çok yazık...Her iki tarafın da tv ya da medya kanalları propaganda aracı, yaptıkları habercilik değil. Eskiden sözcü, halktv, odatv vs okurdum, artık gözümde ahaber, atv kadar değerleri var