Teknoloji Mağazasından (Vatan) Tablet Almak ve Biraz Peşin, Biraz Taksit Olayı Hakkında Son Durum

kaanbaskan

Üye
Konular
32
Evet arkadaşlar, tablet işini çözdüm. Bir miktarını peşin verdim, kalanına taksit yaptılar. Yani özetle yapılabiliyormuş. Tablet olarak Samsung Galaxy A9 Plus aldım :) Biraz giriş seviyesi tablet ama ne yapalım, malum ülke koşulları, alım gücüm şimdilik buna yetti :) Maaşlı bir işe girebilirsem PS5'i de aynı yöntemle almak istiyorum.

Balksz

Evet arkadaşlar, tablet işini çözdüm. Bir miktarını peşin verdim, kalanına taksit yaptılar. Yani özetle yapılabiliyormuş. Tablet olarak Samsung Galaxy A9 Plus aldım :) Biraz giriş seviyesi tablet ama ne yapalım, malum ülke koşulları, alım gücüm şimdilik buna yetti :) Maaşlı bir işe girebilirsem PS5'i de aynı yöntemle almak istiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 3191
Hayırlı olsun hocam

Fiyatlandırmayı da yazma şansınız var mı? Diğer alacaklar için bilgilendirici olur :)

Ekli dosyayı görüntüle 3191
Populeritesini yitirince böylede yapmışlar eskiden fiyatlar ,mağaza ,çeşit , elemanlar iyiydi geçen bir uğradım elemanlar peşimde yapışmış sanki hırsız takibi yapıyor rahat brakın insanı sıkıldım çıktım

Bu arada daha önce de konu açmışsınız. Bir dahaki sefere aynı konu altından devam ediniz. Tekrar tekrar aynı konu için başlık açmaya gerek yok. İyi forumlar.

Geri