Teco TV (ilk mobil apk denemem)

tecoman

Üye
Konular
3
Arkadaşlar merhaba, mobil için geliştirmeye çalıştğım Teco TV linkini paylaşıyorum. Ulusal kanallar, haber kanalları , spor kanalları ve belgesel kanallarından derlediğim bir liste.
Umarım beğenirsiniz. ilk açılışta 1 kereye mahsus video reklam çıkıyor bir daha çıkmıyor. görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, mobil için geliştirmeye çalıştğım Teco TV linkini paylaşıyorum. Ulusal kanallar, haber kanalları , spor kanalları ve belgesel kanallarından derlediğim bir liste.
Umarım beğenirsiniz. ilk açılışta 1 kereye mahsus video reklam çıkıyor bir daha çıkmıyor. görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Eline sağlık reis arayüzü daha güzel olabilir bana göre

Eline sağlık @tecoman , gelişebilir tabi ama bence bu uygulamalarda en önemli şey sürekli güncel kalabilmesi, kısaca uzun ömürlü olabilmesi , haydi kolay gelsin ;)

İlk mesajına ekran görüntülerini de eklesen , daha çok açıklama yapsan albenisi olur bence

Konuyu görüntüleyenler

Geri