Tecno camon 40 pro 5g

Babacan27

Üye
Konular
10
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce tecno camon 40 pro 5g telefon aldım güzel cihaz fiyat performans odaklı bir ürün. Ama yüklemem gereken bir ıp camera programı var zns nvr diye onu bir türlü yükleyemedim cihazınız ile uyumsuz diyor. Bir de net ses ve çeviri aktif iken görüşme yapmak istediginzde karşıya ses gitmiyor ve gelmiyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Modunuzu düşürmek istemem ama Tecno almadan önce keşke forumda bir sorsaydınız kullanan arkadaşların yorumlarından ilerleyebilirdiniz.
zamanında 20p kullanmış biri olarak diyebilirim ki Tecno markasının yanından bile geçmem.
donanımsal olarak fiyatına göre güzel ama yazılım olarak tam bir çöp.
kuramadığım çok pro program oldu maalesef ve tamamen kısıtlamalarda. yeni aldığın için de root ile müdahale de garanti bitimine kadar tavsiye etmem.. :/

Aynı durum bir arkadaşın başına geldi yeni cihazlar android 15 ile geliyor, ama kurulacak uygulamalar eski olduğu için böyle yapıyor maalesef ;)

Modunuzu düşürmek istemem ama Tecno almadan önce keşke forumda bir sorsaydınız kullanan arkadaşların yorumlarından ilerleyebilirdiniz.
zamanında 20p kullanmış biri olarak diyebilirim ki Tecno markasının yanından bile geçmem.
donanımsal olarak fiyatına göre güzel ama yazılım olarak tam bir çöp.
kuramadığım çok pro program oldu maalesef ve tamamen kısıtlamalarda. yeni aldığın için de root ile müdahale de garanti bitimine kadar tavsiye etmem.. :/

Cevabınıza çok teşekkür ederim. Ben 3 senedir infinix hot 30 kullanıyorum üst seviye bir cihaz değildi ama bir sorun olmadı buda şansımıza bakalım. Keske durumumuz olsa da daha iyilerini ala bilsek 😊

Tavsiyem yeni almışken fazla yıpratmadan ürünü yakın fiyatlarda elden çıkarıp kurtulmanız. Honor şu an fp olarak çok çok daha iyi diyebilirim.

Bu uyumsuzluk sorununu çözerseniz yazın lütfen bende arkadaşa söylerim, ;)

Uygulamayı yüklemeyi şuan test ettim Android 16 da uyumsuzluk hatası verdi. Uygulama en son 2020 de güncelleme almış. Muhtemelen sizde de aynı sorun var. Cihazınızın Android versiyonu yüksek olduğu için yükleme yapamıyorsunuz. Bu durum da sorun uygulama da oluyor. Daha düşük Android versiyonu olan bir cihaza yükleme yapabilirsiniz.

Uygulamayı yüklemeyi şuan test ettim Android 16 da uyumsuzluk hatası verdi. Uygulama en son 2020 de güncelleme almış. Muhtemelen sizde de aynı sorun var. Cihazınızın Android versiyonu yüksek olduğu için yükleme yapamıyorsunuz. Bu durum da sorun uygulama da oluyor. Daha düşük Android versiyonu olan bir cihaza yükleme yapabilirsiniz.
Evet bence de en geçerli çözüm bu olabilir, eski telefon tablet gibi ;)

Tecno açıkçası benim düşünceme göre ters bir telefon yani Xiaomi gibi ya da realme gibi değil

Tecno açıkçası benim düşünceme göre ters bir telefon yani Xiaomi gibi ya da realme gibi değil
Geçen youtub da yapay zeka videosu izledim .işte en berbat mi kötümü 5 telefon listelenmiş,adı sanı duyulmamış markalar vardı,işin garip tarafı tecno markasida arada geçti ,ben inanamadim,bende almayı düşünüyordum bı ara tecno Camon 30 du galiba.realme 12 aldım .ucuz yirtmisim.

Geçen youtub da yapay zeka videosu izledim .işte en berbat mi kötümü 5 telefon listelenmiş,adı sanı duyulmamış markalar vardı,işin garip tarafı tecno markasida arada geçti ,ben inanamadim,bende almayı düşünüyordum bı ara tecno Camon 30 du galiba.realme 12 aldım .ucuz yirtmisim.
Bende realme 12 lite aldım yani hiç değilse götürüyor
Tecno markası ile reeder gözümde aynı benim eskiden Trident vardı hatırlarsınız 😃 onun gibi

Realme iyi telefon da dokunmatik tepki hızını beğenmedim.dokunmatik bazan donuyor.seneye mi14t veya honor 400 filan düşünebilirim.xioami dokunmatik sorun yaşamadım gayet akıcı.

Supertouch diye free bı uygulama kullanıyorum,dokunmatik optimize ediyor.

sitenin sayfasına gir destek kısmında en altta whatsapp işaretini tıkla sıkıntını yaz cabuk bişekilde dönüş yapıyorlar

Geri