TCL tv TKGS kanal kurulumundan sonra EPG (elektronik program rehberi) problemi.

Kamil532

Paylaşımcı
Puan 33
Çözümler 0
@Kamil532
TCL tvlerde TKGS ile kanal kurulumu yaptıktan sonra elektronik program rehberi (yayın akışı) EPG maalesef çalışmıyor. Manuel kanal kurulumu yapılarak çalıştığı söyleniyor ama denemedim. Konuyla ilgili araştırması, çözüm önerisi olanların paylaşımlarını bekliyorum.

Merhabalar hocam . Tkgs ile güncelleme yaptığınızda epg bilgileri gelmiyor .otomatik arama yapınca epg bilgileri geliyor . TCL65C755 kullanıyorum.

Konu açıldığından bu yana 1 sene geçmiş, TCL halen yazılım ile sorunu düzeltememiş.
TKGS ile Epg Çalışmıyor. Kanal bilgileri görüntülenemiyor malesef.

Bende tcl TV var dediğimi yapın epgler hepsi gelecek ayarlardan Kanal aratmadan dil seçeneğini İsviçre yap arama yapın epgler hepsi gelecek ondan sonra Tivibu tanıtım kanalına gel 15 20 saniye bekle epgler güncellenir bu kadar😀😀😀

Bende tcl TV var dediğimi yapın epgler hepsi gelecek ayarlardan Kanal aratmadan dil seçeneğini İsviçre yap arama yapın epgler hepsi gelecek ondan sonra Tivibu tanıtım kanalına gel 15 20 saniye bekle epgler güncellenir bu kadar😀😀😀
Bunu nasıl keşfettiniz 😂

Dostum ben tekloniji hastasıyım arayan mevlasinida belasinida bulur derler burda her şey bulunur 😁😁😁😁🙏

Tkgs den gelen kanal sıralaması daha güzel ama yapacak bir şey yok. Manuel sıralayacağız. mecbur.

Tkgs den gelen kanal sıralaması daha güzel ama yapacak bir şey yok. Manuel sıralayacağız. mecbur.

söyle bişey okumuştum kendim de uygulayacaktım vakit bulamadım. listeniz oluştıktan sonra usb ye çıkartıyorsunuz daha sonra dosyayı yapa zekaya yükleyip güncel tkgsye göre oluştur diyorsunuz. Tcl de nasıl olur bilmiyorum.

TCL televizyonlar Çin'den gelmiyor. Kutusunun üzerine bakarsanız (Made in Turkey) Türkiye 'de üretilmiştir yazısını göreceksiniz. Koç Grubuna ait Bilkom TCL 'in Türkiye'deki temsilcisi. Vergi avantajından dolayı elektronik kartları ve tüm malzemeleri parça olarak ithal edip Arçelik Çerkezköy fabrikasında montajını yapıyorlar. Arçelik televizyonun EPG daha doğrusu TKGS sistemini aynen TCL televizyonlara da uygulamaya çalışıyorlar. Çalışmaması çok normal. Maalesef Bilkom üzerine düşenleri yapmıyor yapamıyor. Satışların sürekli artması en popüler TV olması herşeyin doğru yapıldığı anlamına gelmiyor. EPG sistemi çalışmayan tek televizyon, TCL Türkiye yönetici ve teknik elemanlarını tebrik ediyorum.
Aynı model TV Türkiye'de üretilmesine rağmen İngiltere, Almanya, İspanya, Yunanistan ve Dubai'de Türkiye fiyatının yarısından daha düşük rakamlara satıyorlar. Pazarlama karlılık 10 numara, EPG sistemi 0 numara.
Herhangi bir Koç grubu yetkilisi yukarıdaki kurulumda İsviçre ülkesinin seçilmesiyle EPG sisteminin çalışmasını okur da utanır belki ve olaya müdahale eder.

TCL televizyonlar Çin'den gelmiyor. Kutusunun üzerine bakarsanız (Made in Turkey) Türkiye 'de üretilmiştir yazısını göreceksiniz. Koç Grubuna ait Bilkom TCL 'in Türkiye'deki temsilcisi. Vergi avantajından dolayı elektronik kartları ve tüm malzemeleri parça olarak ithal edip Arçelik Çerkezköy fabrikasında montajını yapıyorlar. Arçelik televizyonun EPG daha doğrusu TKGS sistemini aynen TCL televizyonlara da uygulamaya çalışıyorlar. Çalışmaması çok normal. Maalesef Bilkom üzerine düşenleri yapmıyor yapamıyor. Satışların sürekli artması en popüler TV olması herşeyin doğru yapıldığı anlamına gelmiyor. EPG sistemi çalışmayan tek televizyon, TCL Türkiye yönetici ve teknik elemanlarını tebrik ediyorum.
Aynı model TV Türkiye'de üretilmesine rağmen İngiltere, Almanya, İspanya, Yunanistan ve Dubai'de Türkiye fiyatının yarısından daha düşük rakamlara satıyorlar. Pazarlama karlılık 10 numara, EPG sistemi 0 numara.
Herhangi bir Koç grubu yetkilisi yukarıdaki kurulumda İsviçre ülkesinin seçilmesiyle EPG sisteminin çalışmasını okur da utanır belki ve olaya müdahale eder.
Yurt dışı satışları, el altından sübvanse ediliyor sanırım, döviz getirisi nedeniyle. Gerçekten Beko, Vestel vs TR fiyatının yarısıydı da son gittiğimde eski ucuzluk yoktu. Polonya, Çin malları ucuzluk bölümünde daha ağırlıktaydı. Bir de Made in Turkey diye satılan ama alakası olmayan (Çinin ekstra vergiden kaçınmak için yaptığı tezgah) ürünler doluydu raflar

Geri