TCL TV lerde Firmware Güncelleme

Hocam çok doğru bir tercih. Ben de 2.5 yıldır kullanıyorum. O kadar aktif kullanmaya rağmen kumanda pili bile değiştirilmedi henüz.

Görüntü, ekran vs onlara hiç gelmiyorum. Samsung'tan geçtim ve neredeyse upgrade etmiş gibi hissettim. Tam değil ama ya bu daha iyi değil mi dedim çok kez.

Yalnız bu işten anlayan biri olarak, stock uygulamaları disable etmeniz, mümkünse daha verimli bir launcher ile kullandığınız anda bir seviye daha atlayacaksınız. Yoksa standart bir hissiyat verir.

Arkadaşların bu başlıkla bahsettiği yöntemle son 2 yıl içinde 10 sefer kadar (her 1-2 ayda bir) tv yazılımını da USB üzerinden güncelledim.

Ülkemizde yaşayan biri olarak şu benzetme tam yakışıyor. Bu TV, araç piyasasındaki Mazda :) Kıymetini bilen, kullanan çok mutlu... 😊
Hocam launcher olarak ne kullanıyorsunuz. Ek launcher yüklendiği zaman google launcher arka planda çalışmaya devam etmiyor mu?

TCL 85C755 mini led kullanıyorum 8 ay kadar oldu tüm güncellemeleri otomatik indirip sorar ne zaman kurayım diye herşeyi kendi yapıyor

Geri