''TCL ChanneL'' Filmler / Diziler / Canlı TV

Bu uygulama kullananlara tlc TV verilecek mi yükleme için

Kral! Bunun sesi şimdiklerde yoktur. Esas eskiden kaliteli iken büyükbabamda radyosu vardı. Ufacık ama iyi bağırıyordu. Hatırlıyorum. Ama Almanya'da üretim hala iyi dediğim modele bak. Zaten ancak orada bulursun. :)
Bu tv dedem de vardı, sonra dan kumanda taktırdı. Kanal değiştirmek için tv nin yanında nöbet tutmaktan kurtulmuştuk. :)

• Haha
Tepkiler: ENS
Bu tv dedem de vardı, sonra dan kumanda taktırdı. Kanal değiştirmek için tv nin yanında nöbet tutmaktan kurtulmuştuk. :)
Anam o kumanda taktırma olayı bende travma, hiç sorma. Eldeki tv'den olmuştuk. Zaten bize diyorsun. 4 tane tuşu var. Çocuk dedğininin o zamanki fonksiyonlarından birisi uzaktan kumanda iyi. Basardık işte. Kumanda takılacak diye gitti TV. :)

Anam o kumanda taktırma olayı bende travma, hiç sorma. Eldeki tv'den olmuştuk. Zaten bize diyorsun. 4 tane tuşu var. Çocuk dedğininin o zamanki fonksiyonlarından birisi uzaktan kumanda iyi. Basardık işte. Kumanda takılacak diye gitti TV. :)
Dedem den sonra biz de Hitachi ye taktırdık. İlk şükür namazını o zaman kılmıştım. 😌

• Beğen
Tepkiler: ENS
Dedem den sonra biz de Hitachi ye taktırdık. İlk şükür namazını o zaman kılmıştım. 😌
Sohbet yaşlılığımızı yüzümüze vuruyor, ortaya koyuyor. Sen yine çaktırma. Hey gibi günler. Hastanede odada Framless TV var ama uydu kablosu yok. Açınca karıncalar bale yapıyor. Neyi nereye ne zaman koyup nasıl kullanacağını bileceksin üstad. Bize onu öğrettiler. Şimdiler de onu bilmiyor işte.

Geri