TCL Android tv için kanal düzenleme proğramı arıyorum

Kanal düzenleme için en iyi programlardan biri Chansort. Hemen hemen tüm TV markalarını destekliyor.
Başlangıçta kullanımı biraz karışık ve zor geliyor. Ancak kullandıkça alışıyorsunuz.
Üstelik ücretsiz. Programın son versiyonunun indirme linki.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Aşağıdaki videoda kullanımını göstermişler.
Bu proğramramı Samsung smart tv m de bende kullanıyorum, oldukça iyi bir proğram. Teşekkürler.

Bırak dağınık dursun No list No stres

Merhaba arkadaşlar, yeni bir TCL Marka android tv aldım, kanal ayarından kanalları buldum, fakat bu kanalları tv üstünden yerlerini ayarlamaya kalkarsam çok zamanımı alacak, bunun için tavsiye edebileceğiniz "pc ye yüklenen" TCL Markanın veya android tv ler için kanal listesi düzenleme için proğramınız varmı?
Bende de TV kanalları kendiliğinden siliniyor ve 'sinyal yok' uyarısı veriyor. Tekrar tarıyorum 2 gün sonra siliniyor

Bir güncelleme geçelim arkadaşlar. chansoft ile oluyor. Ben az önce yaptım. bilginize.

Merhaba
Daha önce paylaştığım konu belki işini görür.

Bende de TV kanalları kendiliğinden siliniyor ve 'sinyal yok' uyarısı veriyor. Tekrar tarıyorum 2 gün sonra siliniyor
TKGS var ise kapalı konuma getirin. bendede böyle bir sorun oluyordu. TKGS'yi kapattım sorun düzeldi.

bende
tv aldım 2 .3 günde güncelleme geliyor .yabancı kanallar ve radyo var kapatamadım
ayarlardan tkgs yi kapattım güncelleme almasın diye ama andorid tv kullanışlı

Merhaba arkadaşlar, yeni bir TCL Marka android tv aldım, kanal ayarından kanalları buldum, fakat bu kanalları tv üstünden yerlerini ayarlamaya kalkarsam çok zamanımı alacak, bunun için tavsiye edebileceğiniz "pc ye yüklenen" TCL Markanın veya android tv ler için kanal listesi düzenleme için proğramınız varmı?
TCL C6K Android 12 kullanirken chansort uygulaması ise yariyordu. Ama android 14e yukselttim artik chansorttan listeyi yüklemez oldu.Siz bir program bulabildiniz mi?

Son düzenleme:
Normal Tv let için mesela Arçelik Kanal düzenleme yapilabilcek bir kolaylık var mı??

TCL C6K Android 12 kullanirken chansort uygulaması ise yariyordu. Ama android 14e yukselttim artik chansorttan listeyi yüklemez oldu.Siz bir program bulabildiniz mi?
hakkında yaptığım uygulama üzerinden sorunsuz düzenlersin. TV'den Ayarlar düğmesine basın Ayarlar - Diğer Ayarlar-Backup Databaes Channels ile flash belleğe aktar. Daha sonra uygulamayı açarak backup_user_databases\TvProviderChannels konumundaki tv_provider_db.json dosyasını seçin kanal sıralamasını yaparak sağ üstteki indir butonu ile indirin bu dosyası yukarıdaki belirttiğim konumdaki dosya ile değiştirin ve TV'ye takarak Ayarlar - Diğer Ayarlar-Load Databaes Channels diyerek geri yükleyin

Tks kapalı arama yapmıştım. Bende sıralı geldi.ç hd kanallar. Geri kalanı da harf sıralamasına göre dizildi. Tvler akıllandıkça uydu sistemleri geri gidiyor nedense

Afedersiniz yani koca TCL'de Kanal listelemelerini yapamıyormusunuz? çok ilginç geldi bende yakın gelecekte TCL Android TV almak istiyordum. Ayrıca hangi uydu cihazını kullanıyorsunuz veya kullanıyormusunuz.?
TCK 6CK 65 inç var bende. Toplu seçip yer değiştirmede, tek tek te, hatta düzenleden direk atamaylada üç farklı şekilde kanal sıralama var. Çok rahat kanal sıralaması. TKGS esnek yapıp taratıp sonra kapatıp sıralayabilirsin. Yada manuel aratıp yine sıralayabilirsin. Aldığım için çok memnunum. Tavsiye ederim. Bu arada sürekli güncelleme veriyor. Telegramda özel bir sayfasıda TCL in. Türk sayfası. Her türlü sorununuzu yazıp yardım alabiliyorsunuz.

Telegram adresini alabilr miyiz

Bir soru da benden olsun. Kanalların epg lerini görmek için bir yöntem var mı android tv'lerde. Birileri bölgeyi isviçre yapın falan demiş ama detayını vermemiş.

Evet dostum ben yazmiştim bendede tcl c6k 165 var Kanal aratmadan dil seçeneğini İsviçre yap arama yapın epgler hepsi gelecek ondan sonra Tivibu tanıtım kanalına gel 15 20 saniye bekle epgler güncellenir bu kadar😀😀

kanal listesini usby aktar chanlsort programi ile düzebleyebilirsin.

Geri