Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
EvetGereksiz
Kanka keklik gibi m3uları diyorum ben 2 yıldır anten takmıyorum hayat dan faydalanıyorum meselaÇok zor o dediğiniz..Kapanmayacak dediğin 10 dk sonra kapanıyor.Hiçbirinin garantisi yok.
Çok zor o dediğiniz..Kapanmayacak dediğin 10 dk sonra kapanıyor.Hiçbirinin garantisi yok.
kekik kapanmıyor mu sankiKanka keklik gibi m3uları diyorum ben 2 yıldır anten takmıyorum hayat dan faydalanıyorum mesela
O tür listelerden birini 2 senedir kullanıyorum diyorum kapansada saolsunlar her zaman yükleniyor asıl mesela burada bulmakta kategoriye ayrılmalı yoksa gerçekten forum çok kullanışsız oluyorkekik kapanmıyor mu sanki
O tür listelerden birini 2 senedir kullanıyorum diyorum kapansada saolsunlar her zaman yükleniyor asıl mesela burada bulmakta kategoriye ayrılmalı yoksa gerçekten forum çok kullanışsız oluyor
Eyvallah bunlar ve bunlara benzer linkleri düzenli bir şekilde kategori oluşturulsa daha iyi olurZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kekiği bilmiyorum...
gereksizEyvallah bunlar ve bunlara benzer linkleri düzenli bir şekilde kategori oluşturulsa daha iyi olur
İyi yana yana aramaya devam et sen kardeşim bilirkişi sensingereksiz
arama tuşu varİyi yana yana aramaya devam et sen kardeşim bilirkişi sensin
Bu linkler açılmıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kekiği bilmiyorum...
İlkini açar onda sorun yok.Ama diğerlerini yanlış yazmış olabilirim.KekikBu linkler açılmıyor
İlkini açar onda sorun yok.Ama diğerlerini yanlış yazmış olabilirim.KekikZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.İptv# oynatıcısıyla açar mor paketleri.Diğerleri çalışır her oynatıcıy
Tamam teşekkürlerİlkini açar onda sorun yok.Ama diğerlerini yanlış yazmış olabilirim.KekikZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.İptv# oynatıcısıyla açar mor paketleri.Diğerleri çalışır her oynatıcıyla.