TAVSİYE KATEGORİ SAĞLAM /SÜRELİ M3u

MBA

Üye
Konular
11
Sabit kapanmayan ve yenilenen m3u için ayrı süreli kapanması yüksek ihtimal olan m3ular içinde farklı bir kategori oluşturulursa arananlar daha iyi bulunabilir

Çok zor o dediğiniz..Kapanmayacak dediğin 10 dk sonra kapanıyor.Hiçbirinin garantisi yok.

kekik kapanmıyor mu sanki
O tür listelerden birini 2 senedir kullanıyorum diyorum kapansada saolsunlar her zaman yükleniyor asıl mesela burada bulmakta kategoriye ayrılmalı yoksa gerçekten forum çok kullanışsız oluyor

O tür listelerden birini 2 senedir kullanıyorum diyorum kapansada saolsunlar her zaman yükleniyor asıl mesela burada bulmakta kategoriye ayrılmalı yoksa gerçekten forum çok kullanışsız oluyor

Kekiği bilmiyorum...

Kekiği bilmiyorum...
Eyvallah bunlar ve bunlara benzer linkleri düzenli bir şekilde kategori oluşturulsa daha iyi olur

T
İlkini açar onda sorun yok.Ama diğerlerini yanlış yazmış olabilirim.Kekik İptv# oynatıcısıyla açar mor paketleri.Diğerleri çalışır her oynatıcıy

İlkini açar onda sorun yok.Ama diğerlerini yanlış yazmış olabilirim.Kekik İptv# oynatıcısıyla açar mor paketleri.Diğerleri çalışır her oynatıcıyla.
Tamam teşekkürler

Şu an sürekli güncellenen Kekik ve iptv sevenler galiba, şimdilik stabil.

• Beğen
Tepkiler: MBA
Selam dostlar, Kekikler sorunsuz açıyor ama çözürnük kalite çok düşük rezalet denecek kadar uydu cihazımda izliyorum. 256x144

Fenerbahçe maçından beri açık kekikakademi Televizo'da. 1280x720 25 FPS olarak görünüyor.

Sansürler şart olduğu için onlara aldırmayın, kalite göründüğü gibi aslında.
IMG-20241123-182904.jpg

Konuyu görüntüleyenler

Geri